Inspirasjon

Reise til USA med barn

Slik får dere den beste turen

Kan man reise til USA med barn uten at turen vil bli huska for jetlag og gråtende barn på baksetet, men i stedet opplevelser som dere vil snakke om resten av livet? Det korte svaret er ja, absolutt. Det lengre svaret er at det krever planlegning, men med de rette forberedelsene kan en tur til USA fort bli årtiets familieferie. Her har vi samla noen tanker, råd og gode grunner til å reise til USA med barna.

Publisert:
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER

Tips til en suksessfull reise til USA med barn

  • Lei en stor bil:

Det skal kjøres mye på en rundreise i USA, så det lønner seg ikke å spare på kjøretøyet – det er relativt billig å leie bil i USA i forveien. Det kan kun anbefales å velge en bil med god plass til bagasje, barnevogn, selfiestang og armbevegelser.

  • Ta med underholdning:

​​​​​​​Til de lange kjøreturene er det gull verdt å ha et stort arsenal av underholdning med dere – også det som ikke krever internett. Det kan for eksempel være offline spill til iPad-en, tegneseriehefter, lydbøker, spillelister eller spill for hele familien.

  • Ikke kjør for langt:

​​​​​​​Når dere planlegger ruta for reisa dere til USA med barn er det viktig å legge inn stopp på riktige tidspunkter. Noen strekninger, spesielt i det vestlige USA, er veldig lange så her kan det anbefales å ta en overnatting på veien selv om det kanskje ikke blir i den mest spennende byen.

  • Pakk som en profesjonell:

​​​​​​​Vær forberedt på alt. Hvis barnet ditt tisser i buksene, så ta bleier med til flyturen. Skulle de bli forkjølte på grunn av den skiftende airconditionen og varmen, så ta med medisin hjemmefra. Hvis dere har lyst til å gå på flotte restauranter, så ta våtservietter med i veska til små uhell og fettete fingre.

  • Book i god tid:

​​​​​​​​​​​​​​I tillegg til at det selvfølgelig gjør at dere får turen til best mulig pris, så er det også en fordel fordi det gjør at dere ikke risikerer å stå med overtrøtte unger når alle de familievennlige hotellene er booka og dere skal finne på en plan b. Tenk også over om dere burde booke inngangsbilletter på forhånd, slik at dere ikke skal stå i lange køer for å bli med på attraksjonene og forlystelsene.

Vil du vite mer om å reise til USA med barn?

Da kan du kontakte USA Tours her. Vi er eksperter på reiser til USA og kan hjelpe dere med å sette sammen en ferie som passer perfekt til deg og familien din.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg