BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Fort Lauderdale

USAs Venezia omgitt av palmer og yachter

Reiser til Fort Lauderdale

Lev det gode liv i ferieparadiset

En reise til Fort Lauderdale byr på bekymringsløse dager på stranden, gåturer mellom skinnende lystbåter og gode middager med kjølig hvitvin i glassene. Det er ingen overraskelse at havnebyen har blitt et ekte ferieparadis.

45 kilometer nord for Miami ligger Fort Lauderdale, som er feriedestinasjonen til flere millioner turister hvert år. Byen har en gjennomsnittstemperatur på 24 grader, lange sandstrender med store luksushoteller og alt hjertet kan begjære av restauranter, barer og butikker.

Fakta om  Fort Lauderdale
  • Ingbyggertall: 179.000
  • Tidsforskjell: -6 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i For Lauderdale

Reiser til Fort Lauderdale

Historisk havneby

Fort Lauderdale blir kalt USAs Venezia på grunn av vannet som snor seg gjennom hele byen og lager små, sjarmerende kanaler overalt. Men det er ikke gondoler som ligger i havnene her, men store, dyre yachter. Gå en tur og nyt synet av de eksklusive båtene som komplimenterer byens millionvillaer, eksklusive hoteller, gourmetrestauranter og merkevarebutikker.

Du kan også gå en tur i Fort Lauderdales historiske fotspor. Byen har nemlig ikke alltid vært et symbol på fred og idyll, men lagt havn til en viktig del av den amerikanske historien. Byen har tre fort (derav navnet) som er levn fra den andre Seminolekrigen, som amerikanerne førte mot Seminole-indianerne på 1800-tallet. Fortene er åpne for publikum, og her kan du lære mer om Floridas historie.

Mye mer enn bare badeferie

Det er først og fremst byens flotte, gylne strender som er målet for mange av turistene som reiser til Fort Lauderdale. Du kan uten problemer tilbringe hele ferien i den myke sanden, men innlandet, byen og området rundt er også verdt et besøk.

Byen byr på alt fra kasinoer til kjøpesentre, museer og botaniske hager. Det finnes uendelige muligheter for de aktive til å bevege seg både til lands og til vanns. Prøv for eksempel vannski eller paddle boarding, ta en runde på golfbanen, eller utforsk de mange formene for seilas som byens kanaler og omgivende natur kan by på. Er du mer glad i å holde deg aktiv om natten, kan du ta en tur til de mange barene og diskotekene som summer i de lune nettene.

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.