Reisetema

Familieferier

Uforglemmelige minder med hele familien

Uforglemmelige minner med hele familien

USA er kjent som "Land of Opportunity", også selv om du reiser med familien. Landet byr på tusenvis av opplevelser som hele familien vil måpe av, le av og huske resten av livet. Fra ville forlystelser i Orlando til dyrelivet i Yosemite nasjonalpark. Fra travle dager i New York til avslappende dager på motorveiene. Det er mange måter å reise på, og mange steder å se. Her har vi trukket frem noen av de, men alt er mulig, og vi kan skreddersy familieturen din akkurat som du ønsker den.

Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Våre forslag til en familieferie i USA og Canada

Her kan du se forslagene våre til de beste familieferiene i USA og Canada. Ta en kikk og få inspirasjon til din egen tur - bare husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

  • {{ opt.value }}
Familieferie i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Florida - "The Sunshine State" er som skapt for den kuleste familieturen. Solen skinner, avstandene er korte og underholdningen er helt topp. Enten det er i temaparkene, naturen eller byene - det er alltid gøy i Florida!"

Familie til Californien
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Californien - Hollywood, Disneyland, Yosemite nasjonalpark og San Francisco. Dette er bare noen av høydepunktene i California, som er en absolutt favorittdestinasjon for familier. På en bilferie i California kan du også enkelt ta en avstikker til Las Vegas og Grand Canyon.

New York med familien
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Østkysten i USANew York er også ideell for en familietur, spesielt hvis du reiser med eldre barn. Men østkysten byr også på sportsbyen Boston, hovedstaden Washington D.C. og Niagara Falls, som vil imponere hele familien.

Arches
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
REISEKONSULENT

Minner for livet - "Den beste grunnen til å dra på familietur til USA, er minnene du tar med deg hjem. Familien min ler fortsatt av opplevelsene vi har hatt sammen, og det er faktisk verdt like mye som selve reisen.”

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de største USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.