BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Florida

Attraksjoner, fargerike byer og feriero i karibisk tempo

Reiser til Florida

Opplev alt fra action til avslapning i solskinnsstaten

Når du reiser til Florida, «the Sunshine State», er du ikke bare sikret sol og varme, men også en overflod av opplevelser. Florida har noe for enhver, uansett om du har lyst på en avslappende ferie på deilige strender, sightseeing, action eller en god blanding av alt.

I Orlando finner du blant annet verdens største fornøyelsesmekka, du kan se ville alligatorer i sumpene i Everglades, oppleve det fargerike bylivet i Miami og den karibiske stemningen i Key West helt i sør. Heldigvis ligger alt i kjøreavstand fra hverandre, slik at du enkelt kan kombinere flere reisemål i løpet av Florida-turen din uten å gå på kompromiss med opplevelsene.

Og hvorfor ikke ta en snartur til Cuba eller Bahamas når du allikevel er i området? De ligger nemlig begge bare et par timers seiltur fra Floridas spiss.

Fakta om Florida
  • Innbyggertall: 18,5 mill.
  • Tidsforskjell: -6 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Florida

Miami beach

Miami – storby og strand i skjønn forening

Kultbyen Miami skal oppleves med egne øyne, og er en opplagt by å besøke på en tur til Florida. Her flyter avslappende dager på stranda sammen med et pulserende byliv på Ocean Drive. Her møter gammel art deco-arkitektur moderne høyhus. Her lever cubanske immigranter og kjendiser side om side. Miami er en stor fest, og du er invitert!

Les mer om Miami

Reiser til Florida og Orlando

Orlando – attraksjoner i lange baner

I det sentrale Florida finner du Orlando, som er kjent for å være den største attraksjonshovedstaden i verden. Her ligger Disney World Resort, SeaWorld, Universal Orlando Resort, Kennedy Space Center og mange flere fornøyelsesparker som kan glede lekne og adrenalinsøkende i alle aldere.

Les mer om Orlando

Reiser til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale – luksuriøst ferieparadis

Fort Lauderdale er det perfekte stedet å reise på badeferie i USA, både for unge på utkikk etter fest og moro og for eldre på utkikk etter ro. Her finner du en eksklusiv havneby, som ikke bare huser flere tusen skinnende yachter, men også lange, brede sandstrender med høye palmer og hoteller og hus som kan oppfylle enhver drøm om den perfekte ferien.

Les mer om Fort Lauderdale

Florida Keys – USAs Karibia

På tuppen av Floridas sørspiss fortsetter veien ut i vannet, og dette er starten på den berømte Overseas Highway. Den forbinder de mange små øyene som ligger som perler på en snor og utgjør Florida Keys, hvor øyene Key West og Key Largo er noen av de mest kjente. Ved å ta turen hit kan du krydre reisen din til Florida med karibisk stemning og badeferie i unike, eksotiske omgivelser.

Les mer om Key West

Naples – golf og alligatorer

Naples er nok et alternativ til en deilig badeferiedestinasjon i solfylte Florida. Det er en mindre by, med en «small town»-stemning, men den har også klassisk arkitektur, stilfulle restauranter og vakre strender. Og så er den også paradis for golfentusiaster, med hundrevis av golfbaner i og rundt byen. Naples er også et godt utgangspunkt hvis dere vil besøke den kjente nasjonalparken Everglades.

Les mer om Naples

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.