BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Vestkysten i USA

Så mange opplevelser at én tur aldri er nok

Reiser til Vestkysten i USA

Få det beste av USAs natur og ikoniske byer

Hollywood, Grand Canyon, Las Vegas, San Francisco … På en tur til vestkysten av USA kan du kjøre fra den ene berømte destinasjonen til den andre. Her venter øde ørkener og pulserende storbyer, lune sandstrender og snødekte fjell og alt imellom.

Det er ikke overraskende at reiser til vestkysten av USA er blant de mest populære i sortimentet vårt. Uansett om du vil ha byferie eller strandferie, se nasjonalparker, fornøyelsesparker eller litt av alt, kan du ikke unngå å komme hjem fra en reise på vestkysten av USA med uforglemmelige minner i kofferten.

Fakta om USAs vestkyst
  • Tidsforskjell: -9 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Det ska du uppleva på Vestkysten

Los Angeles, California

California – staten som har alt

«The Golden State» er den mest folkerike staten i USA – både når man teller amerikanere og turister – og det er helt forståelig når man ser alt den har å by på. I den største byen, Los Angeles, kan du oppleve filmbyen Hollywood og det berømte Beverly Hills, i San Francisco kan du ta en av de sjarmerende sporvognene og se Golden Gate Bridge, og mellom disse to kan du kjøre på den verdensberømte kystveien Highway 1. I San Diego kan du bade på flotte sandstrender og stikke innom berømte fornøyelsesparker, og i Yosemite National Park kan du gå turer mellom steile klipper, brusende fosser og kanskje få et glimt av en vill bjørn.

Les mer om California

Grand Canyon – et naturlig unikum

I nabostaten Arizona ligger det gigantiske naturunderverket Grand Canyon. Området er 446 kilometer i lengden, opp til 29 kilometer i bredden og 1,6 kilometer i dybden – og dette gjør Grand Canyon til en av verdens største kløfter. I tillegg til de imponerende proporsjonene er synet av kløftens skiftende former og farger en opplevelse for livet.

Les mer om Grand Canyon

Reiser til Las Vegas

Las Vegas – kasinobyen i neon

Hvis du synes det er gøy med gambling, underholdning og glitter, er Las Vegas et must på reisen din til vestkysten. Den neonopplyste storbyen i Nevadas ørken er det ultimate stedet for spilleglade, men uansett om gambling er noe for deg eller ei, er det en stor opplevelse å se hvordan byen lyser opp på de berømte luksushotellene langs The Strip, hvor du kan besøke New York, Venezia og det antikke Roma.

Les mer om Las Vegas

Washington – høye fjell og skyskrapere

I den nordvestligste avkroken av USA ligger staten Washington, som er en del av området Pacific Northwest. Med Canada som nabo er staten rik på den vakre naturen som man også finner i nord, med høye fjell, dype skoger og krystallklart vann i fjorden Puget Sound. Staten rommer også den moderne storbyen Seattle, som byr på et hav av kulturelle opplevelser innenfor kunst, musikk, arkitektur, gastronomi og kaffebarer i lange baner.

Les mer om Pacific Northwest

Oregon – mat og natur i toppklasse

Oregon er også en del av Pacific Northwest, som er et fantastisk område med storslått natur. Et av høydepunktene er USAs djupeste sjø, Crater Lake, som ligger i en utslukka vulkan og er fylt med det mest intense blå vannet du kan forestille deg – det er et magisk syn! Et annet høydepunkt er den sjarmerende storbyen Portland, som har en europeisk stemning, og er mest kjent for sine mange gode spisesteder, mikrobryggerier og momsfrie shopping.

Les mer om Pacific Northwest

Været på vestkysten

Las Vegas

Los Angeles

Seattle

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.