Reisetema

Bilferie

Roadtrip på de store kjente veiene i USA

Bilferie i USA

Det er mange måter å oppleve USA på, men en bilferie er likevel nok den beste. Enten du vil kjøre bil, motorsykkel eller bobil, venter mange gode opplevelser forut på en bilferie i USA. Skyv ned kalesjen og la vinden fange håret på Californias Highway 1. Bestill en amerikanervogn og kjør den legendariske Route 66. Eller ta turen til Floridas østkyst til du havner på eksotiske Key West. Vi spesialiserer oss på bilferier til USA, og du kan trygt overlate planleggingen av din neste biltur til oss.

Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Våre forslag til en bilferie i USA

Her kan du se forslagene våre til de beste bilferiene i USA og Canada. Ta en kikk og få inspirasjon til din egen tur - bare husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

  • {{ opt.value }}
Kør selv-ferie på vestkysten
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Vestkysten - Den mest klassiske bilferien i USA er en rundreise på vestkysten. Særlig Californias Highway 1 og berømte storbyer er populære på en bilferie, men også Utah og Arizona er fantastisk fine reisemål.

Florida kør selv-ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser

Florida - På en bilferie i den amerikanske solskinnsstaten Florida, er avstandene relativt korte, noe som gjør Florida til en opplagt destinasjon for familier. Opplev blant annet Miami, Orlando, Key West, Fort Lauderdale og Everglades.

Kør i Pacific Northwest
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Pacific Northwest - Langs den nordlige stillehavskysten får du en bilferie off the beaten track. Statene Washington og Oregon tilbyr veldig forskjellige og veldig vakre landskap kombinert med deilig mat og vin.

American applepie
Anders
Anders Pedersen
REISEKONSULENT

The Little Experiences - “Det beste med en bilferie i USA er, at du har friheten til å kjøre en omvei eller to, og gjøre stopp på alle de diners underveis som du orker. Du får både opplevelser og overraskelser som du ikke ville ha fått på en gruppereise. ”

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de største USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.