Rejseforslag

Red Rock Country

ANTALL DAGER
15 dager
PRIS PER PERSON
Fra 30 795,-
(?)
OMRÅDER
Utah og Arizona
IDEELT REISETIDSPUNKT
Mai - september

Spektakulære naturopplevelser

Få steder i USA, finner man så forskjellige og spektakulære naturopplevelser innenfor et forholdsvist så lite område, som i det nordlige Arizona og sydlige Utah. Fra de majestetiske klippebuene i Arches og hengende hagene i Zion, de finurlige søylene i Bryce Canyon til de ikoniske klippene i Monument Valley.  Krydre det med petroglypher, solnedgang over Horseshoe Bend og Dead Horse State Park, for ikke å glemme de morsomme og litt merkelige, soppformede klippeformasjonene i Goblin Valley. Her har moder jord virkelig vært i sit kreative hjørne!

Foreslått reiseplan

Her er et eksempel på en reiseplan som reisekonsulentene våre har satt sammen basert på deres individuelle erfaringer og personlige favorittopplevelser. Dette er bare forslag. Ønsker du å endre ruten, lengden på turen(e) eller noe helt tredje, kan vi enkelt gjøre det. Hos USA Tours får du reisen akkurat slik du ønsker den.

1
Første natten i Las Vegas
450 km/4,5 timer
2
Imponerende Grand Canyon
220 km/2,5 timer
3
Antelope Canyon & Horseshoe Bend
200 km/2 timer
4
Monument Valley Navajo Tribal Park
235 km/3 timer
5
Oplev Arches & Canyonlands National Park
440 km/4,5 timer
6
finurlige klippeformasjoner i Bryce Canyon
120 km/1,5 timer
7
Fortryllende Zion National Park
275 km/3 timer
8
Tilbage til civilisationen

Det kan du oppleve på reisen

Nedenfor har vi samlet en rekke forslag til opplevelser og aktiviteter som ligger nært de enkelte stoppestedene på den foreslåtte reiseruten. Disse er kun til inspirasjon, og vi kan også hjelpe med å bestille andre aktiviteter som ikke er oppført her. Bare fortell oss hva du vil oppleve, så tar vi oss av alt det praktiske.