Destinasjon

Miami

Hvor neonlys blinker om kapp med strandløver

Reiser til Miami

Miami må oppleves for å skjønne hvorfor akkurat denne byen er så berømt. Det pulserende storbylivet går i ett med stranden, og du kjeder deg ikke et sekund på en reise til Miami. Her i Floridas kjente metropol er været alltid bra, stemningen alltid høy, og Janteloven har aldri funnet veien hit. I tillegg til å ligge på stranden og betrakte den mangfoldige folkemengden, kan du også glede deg til shopping, sightseeing, sport, gastronomi og happy hour på South Beach.

Stat
Florida
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer
Miami Beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Ikonisk strand - Uansett om du er på den rolige North Beach eller festlige South Beach, vil du begge steder oppleve bred sandstrand med de ikoniske fargerike livredder-husene, som Miami er så kjent for. Bruk noen timer her på bare å rusle langs stranden og suge inn stemningen.

Klassisk amerikansk bil på South Beach i Miami
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Ocean Drive - Kystveien langs South Beach er kjent for sin art deco-arkitektur fra 30-tallet, som du bør få med deg på reisen til Miami. Pastellfargede fasader og retro neonskilt danner rammen for det gode livet på Ocean Drive.

Basketball i Miami
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

“Dra på kamp med Miami Heat, som er gamle laget til LeBron James, og som har hjemmebane i den kule American Airlines Arena. Selv om du ikke følger med på basketball, er det likevel verdt å oppleve atmosfæren.”

Interessert i en reise til Miami?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg