Destinasjon

Orlando

Verdens hovedstad for familie-underholdning

Reiser til Orlando

En tur til Orlando kan bare bli morsom. Siden Mickey Mouse slo seg ned i byen i 1971, har Orlando utviklet seg til et paradis for lekne turister. Her finner du noen av verdens største temaparker med Disney World og Universal Studios som de mest kjente. Har barn med på reisen, er Orlando opplagt på din reise til Florida. Selv voksne blir grepet av stemningen når de kommer inn i de imponerende universene.

Stat
Florida
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer

Våre reiser til Orlando

Her er våre forslag til de beste turene til Orlando. Les mer og finn inspirasjon til din egen tur - bare husk at vi kan skreddersy reisen akkurat som du ønsker.

Magic Kingdom i Orlando
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Magic Kingdom - Den mest ikoniske temaparken er Disneys Magic Kingdom. Her kan du hilse på gamle kjendiser som Mikki Mus, prøve ville rutsjebaner og se det daglige fyrverkeri-showet på Disney Castle ved mørkets frembrudd.

Universal Studios i Orlando
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Reisekonsulent

“Hver kveld kan du faktisk få en smakebit av både Disney World og Universal Studios ved å besøke gågatene deres - helt gratis. Her er restauranter, butikker og selvfølgelig mye underholdning.”

Premium Outlet i Orlando
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Premium Outlets - En reise til Orlando handler ikke bare om forlystelser. Her er også to Premium Outlets, som er blant de største og beste i USA. Enten du er til mote, sport eller tilbehør, er det mange dollar å spare her.

Interessert i en reise til Orlando?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg