Destinasjon

Orlando

Verdens hovedstad for familie-underholdning

Reiser til Orlando

En tur til Orlando kan bare bli morsom. Siden Mickey Mouse slo seg ned i byen i 1971, har Orlando utviklet seg til et paradis for lekne turister. Her finner du noen av verdens største temaparker med Disney World og Universal Studios som de mest kjente. Har barn med på reisen, er Orlando opplagt på din reise til Florida. Selv voksne blir grepet av stemningen når de kommer inn i de imponerende universene.

Stat :
Florida
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-6 timer

Våre reiser til Orlando

Her er våre forslag til de beste turene til Orlando. Les mer og finn inspirasjon til din egen tur - bare husk at vi kan skreddersy reisen akkurat som du ønsker.

Magic Kingdom i Orlando
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Magic Kingdom - Den mest ikoniske temaparken er Disneys Magic Kingdom. Her kan du hilse på gamle kjendiser som Mikki Mus, prøve ville rutsjebaner og se det daglige fyrverkeri-showet på Disney Castle ved mørkets frembrudd.

Universal Studios Harry Potter
Julie
Julie Vikøren
REISEKONSULENT

“Det er en god idé å ha fast pass til de populære turene, slik at du ikke havner i lange køer hele veien. I Disney-parkene har du fem gratis fast-passes om dagen. Vi hjelper deg gjerne med å bestille dem.”

Det kan du oppleve på reisen

Nedenfor har vi samlet en rekke forslag til opplevelser og aktiviteter som ligger nært de enkelte stoppestedene på den foreslåtte reiseruten. Disse er kun til inspirasjon, og vi kan også hjelpe med å bestille andre aktiviteter som ikke er oppført her. Bare fortell oss hva du vil oppleve, så tar vi oss av alt det praktiske.

Kennedy Space Center
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie

Kennedy Space Center - Den historiske romstasjonen er et Eldorado for små og store rom-fans. Se Saturn V-romraketten i full størrelse, møt en astronaut, lær om måneløpet og opplev rommets vektløshet i en simulator.

Universal Studios i Orlando
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Reisekonsulent

“Hver kveld kan du faktisk få en smakebit av både Disney World og Universal Studios ved å besøke gågatene deres - helt gratis. Her er restauranter, butikker og selvfølgelig mye underholdning.”

Interessert i en reise til Orlando?

Er du interessert i en reise til USA, Canada, Karibia eller Mexico? Da kan du bestille et uforpliktende reisetilbud, eller ringe oss innenfor våre åpningstider. Nedenfor kan du se hvordan vi sammen finner frem til din drømmereise.

001-cloud
01

GRATIS REISETILBUD

Det er helt gratis å få et reisetilbud, så ikke nøl med å skrive til oss eller ringe på 21 95 01 49. Når vi mottar din henvendelse, finner vi en reiserådgiver som er ekspert på akkurat ditt ønskede reisemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REISEN

Din reiserådgiver vil kontakte deg for å høre mer om dine reiseønsker. Vårt fokus er alltid at du får den beste turen med god tid til å oppleve de tingene som betyr mest for deg og dine medreisende.

004-Liste
03

SKREDDERSYDD FOR DEG

Basert på deres samtale, setter vi sammen en reiseplan og tilbud til deg, som kan ses på vårt online reiseunivers, Min Reise. Når alt er som det skal være, booker vi alt som avtalt.

005-Plane
04

DU SKAL UT OG REISE

Ha en fantastisk reise. Husk, vi er med deg både før, under, og etter reisen, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp underveis. Når du kommer hjem, ringer vi deg for å høre om dine opplevelser.