Destinasjon

Highway 1

En ikonisk biltur på California-kysten

Reiser til Highway 1

Highway 1 er navnet på Californias kystvei, utpekt til en av verdens vakreste bilturer. Utenom bratte klipper, brusende bølger og ville dyr, venter på flere spennende byer underveis. En bilferie på Highway 1 er en flott måte å oppleve Californias natur og sjarmerende atmosfære. Ruten mellom San Francisco og Los Angeles er særlig fin, så hvorfor ikke kombinere storbyferie med denne unike biltur?

Stat
California
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-9 timer
Kør fra nord til syd i Californien
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
REISEKONSULENT

"Du vil definitivt få den beste bilturen dersom du kjører fra San Francisco i nord til Los Angeles i sør. På denne måten kjører du langs vannet og har den beste utsikten."

17 mile drive
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

17 Mile Drive - Sørvest for Monterey kan du ta en avkjørsel fra Highway 1 og ned en mindre vei. Vi kan varmt anbefale å kjøre denne "omveien" gjennom tett, eventyrlig skog og ut til den hvite sandstranden i Pebble Beach.

Solvang
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Solvang - Nærme Highway 1 ligger den danske byen Solvang. Her er tømmer, tresko, H.C. Andersen og en stor vindmølle. Stikk innom Aebleskiver Café og smak en dansk epleskive i USA.

Få inspirasjon til reisen til Highway 1

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les og bli inspirert til hvilke flotte opplevelser du kan få på reisen til Los Angeles.