Reisetema

Bobil

På eventyr i et rullende hjem

Bobil i USA og Canada

Dra du på ferie i bobil i USA eller Canada, vil du få minner for livet. Vi lover deg. Den rullende ferieformen er den beste måten å oppleve akkurat det du vil, når du vil. En bobilferie gir frihetsfølelse, full fleksibilitet og en koselig måte å være sammen på. Og i den flotte nordamerikanske naturen, med brede veier og koselige campingplasser, er forholdene for en bobilferie helt topp.

Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Vårt forslag til en reiser med bobil i USA og Canada

Her kan du se forslagene våre til de beste reiser med bobil i USA og Canada. Ta en kikk og få inspirasjon til din egen tur - bare husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

  • {{ opt.value }}
Autocamper i USA
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Vestkysten i USA - De vestlige USA er som skapt for bobilferie. Ta den klassiske turen på Californias Highway 1 og videre til Utah og Arizona. Eller kanskje Yellowstone og Rocky Mountains? Mulighetene her er mange.

Autocamper i Squoia
Sanna
Sanna Thunström
REISEKONSULENT

Bestill i god tid - “Selv om du har mye frihet i en bobil i USA, må visse ting likevel planlegges på forhånd. Eksempelvis må de populære plassene Yosemite og Grand Canyon bestilles i god tid. Vi kan veilede deg om hvordan du reserverer plass.”

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de største USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.