Destinasjon

Route 66

En historisk reise på "The Mother Road"

Reiser til Route 66

Route 66 er ikke bare en vei, men en opplevelse for livet. På de 3 939 kilometerne fra Chicago til Los Angeles kommer du gjennom åtte stater, tre tidssoner og utallige opplevelser. På veien passerer du store byer og indianerreservater, og det venter deg mange attraksjoner på Route 66. The Mother Road ble bygget på 20-tallet, og i de følgende tiårene åpnet massevis av spisesteder, bensinstasjoner og moteller. Nostalgien på disse stedene merkes fremdeles i dag.

Stater :
Illinois, Missouri, Oklahoma, Kansas, Texas, New Mexico, Arizona og Californien
Ideelt reisetidspunkt :
Maj - september
Tidsforskjell :
-7 til -9 timer
Mr. D´z Diner Route 66
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie

Diners - En stor del av opplevelsen på Route 66 er de mange gamle diners, der du kan ta pause og fråtse, når sulten kommer. Her er klassiske ruter på gulvene, båse foret med rødt skinn, og hamburgere, paier og milkshakes på menuen.

Route 66 slutning
Viktor Tyrstrup
Viktor Tyrstrup
Rejsekonsulent

Fra øst til vest - “Route 66 ble bygget fra øst til vest, og mange kjørte vestover for å prøve lykken under krisen på 1930-tallet. Derfor regnes denne retningen som den tradisjonelle, men du kan også kjøre fra vest til øst.”

Breaking Bad
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Reisekonsulent

Breaking Bad - “Har du sett Breaking Bad, er det morsomt å ta turen innom Albuquerque, New Mexico, som ligger på Route 66. Her kan du se hovedpersonen Walter Whites hus og mange andre lokaliteter fra den populære TV-serien."

Monument Valley
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Indianerreservater - Route 66 går gjennom flere indianerreservater i Arizona. For eksempel kan du besøke Hopi og Najavo reservatene, hvor du kan treffe urfolk som liker å vise frem kulturen sin for turister.

Interessert i en reise til Route 66?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg