Destinasjon

Florida Keys

Et tropisk paradis for enden av USA

Reiser til Florida Keys

Florida Keys - eller bare "The Keys" - er en øygruppe på flere enn 100 små-øyer som strekker seg etter hverandre fra Floridas sørspiss. Å kjøre mellom øyene er en unik opplevelse, men et opphold ute på en eller flere av øyene, er også å anbefale på turen til Florida. Key West er siste øyen du kan kjøre til, og samtidig den mest berømte av “the keys”. Øyen har det største utvalget av aktiviteter, hoteller og spisesteder. Har du begrenset med tid, anbefaler vi du heller besøker den første øya, Key Largo, som er mest kjent for det eksotiske livet under vann.

Stat
Florida
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer
Southernmost Point i Key West
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Key West - Beliggenheten nærmere Cuba enn Miami gir Key West en karibisk tilbakelenthet. Stemningen tiltrekker seg mange artister og hippier. Et opphold her handler nettopp om å suge inn stemningen.

Latitudes på lille ø ved Key West
Anders
Anders Pedersen
REISEKONSULENT

“Dersom du vil ha en veldig spesiell kveld, må du spise en romantisk middag på Latitudes. Plassert på en liten privat øy, der du bliver seilt inn med båt. Her kokes deilig mat og utsikten er helt fantastisk! ”

Ernest Hemingways hus
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

I fotsporene til Hemingway - Key Wests mest kjente beboer var forfatteren Ernest Hemingway, som har bodd og skrevet flere av sine mesterverk her. Besøk det gamle huset hans, som i dag er omgjort til museum.