Reisetema

Kombinasjonsreiser

Helstøpte drømmeferier

Kombinasjonsreiser til USA, Canada og Karibia

Hos USA Tours har vi ingen standardløsninger. Med oss kan du sette sammen reisen din akkurat som du ønsker. Kanskje du vil se mer enn bare ett land? Eller kanskje du ønsker å dra på bilferie kombinert med et cruise? Når først du har krysset Atlanten, kan du like godt få det du vil ha. Vi kaller det kombinasjonsreiser, og her har vi satt sammen noen forslag til de mest åpenbare kombinasjonene. Men vi skreddersyr gjerne din helt egen kombinasjonsreise.

Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Våre forslag til kombinasjonsreiser

Her kan du se vores forslag til de bedste kombinationsrejser til USA, Canada og Caribien. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

  • {{ opt.value }}
Kombiner Hawaii og Californien
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

California og Hawaii - En opplagt kombinasjonstur er California og Hawaii, siden du nesten alltid flyr til Hawaii via Los Angeles. På denne turen får du alt: Californias storbyer, berømte nasjonalparker og Hawaiis eksotiske natur.

Kombinationsrejser
Sanna
Sanna Thunström
REISEKONSULENT

Flere ferier i en - “På en reise til USA trenger du ikke å velge mellom storbyferie, strandferie, skiferie eller vandreferie. Du kan få dem alle i en, siden det er så lett å komme seg fra snø til sol - eller fra ørken til storby. "

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de største USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.