Reiseforslag

Hawai'i Sol, strender og surfing

ANTALL DAGER
17 dager
PRIS PER PERSON
Fra 41 895,-
OMRÅDER
Hawaii
IDEELT REISETIDSPUNKT
Hele året

Morsomme aktiviteter og storslått natur

Velkommen til et solfylt ferieparadis der øyene Oʻahu og Maui byr på en uslåelig kombinasjon av sol, strender og surfing. Oʻahu er hjemsted for Hawaiis hovedstad Honolulu, og her kan dere nyte den gylne stranden Waikiki Beach og North Shores strender, som er et sant surfeparadis. Opplev eller se steder som Pearl Harbor og vulkankrateret Diamond Head. På Maui venter en kombinasjon av frodige regnskoger og spektakulære strender. Slapp av ved det asurblå Stillehavet på Kaanapali og Wailea Beach, eller utforsk vulkanene i Haleakalā National Park.

Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
RING OSS PÅ

Foreslått reiseplan

Her er et eksempel på en reiseplan som reisekonsulentene våre har satt sammen basert på deres individuelle erfaringer og personlige favorittopplevelser. Dette er bare forslag. Ønsker du å endre ruten, lengden på turen(e) eller noe helt tredje, kan vi enkelt gjøre det.

1
Hollywood, Beverly Hills og Venice Beach,
Fly/5-6 timer
2
Honolulu, Pearl Harbor og den berømte Waikiki Beach.
Fly/40-60 minutter
3
Et paradis med vakre strender
Fly/Ca. 24 timer
4
Turen går hjem til Norge

Mer inspirasjon til reisen din

Vil du vite mer om å reise til Hawaii? Ta en kikk på våre guides og artikler om destinasjonen og finn inspirasjon til opplevelser i nærheten.

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de største USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.