Reiseforslag

Rundreise på Jomfruøyene

ANTALL DAGER
13 dager
PRIS PER PERSON
Fra 11 395 NOK
(?)
OMRÅDER
Karibia
IDEELT REISETIDSPUNKT
Hele året

Opplev den gamle danske kolonien

Jomfruøyene består av tre vidunderlige tropeøyer som virkelig har strender som ser ut akkurat som man forestiller seg de gjør i Det karibiske hav. I tillegg har de en helt spesiell historie som tidligere dansk koloni, og dette har satt noen interessante spor som viser denne tette relasjonen til Danmark. På denne øyhoppinga har vi kombinert St. Croix’ spennende byer med St. Thomas’ luksus og en utflukt til St. Johns frodige natur, slik at dere kan oppleve litt av alt.

Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas

Foreslått reiseplan

Her er et eksempel på en reiseplan som reisekonsulentene våre har satt sammen basert på deres individuelle erfaringer og personlige favorittopplevelser. Dette er bare forslag. Ønsker du å endre ruten, lengden på turen(e) eller noe helt tredje, kan vi enkelt gjøre det.

1
Dansk historie i Christiansted og Frederiksted
Fly/30 minutter
2
Vakre strender og taxfree-smykkeshopping
Hjemreise/Norge
Andreas

Jeg sørger for, at du ikke trenger å løfte en finger

Andreas Larsen

En reise til Jomfruøyene involverer en god del logistikk, men jeg sørger for at du ikke trenger å bekymre deg om noe. Jeg klarer all transport - inkludert sjøfly mellom øyene.

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de største USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.