Reisetema

Cruise

Der selve reisen er en opplevelse

Cruise i Karibia og USA

Et cruise er blant de feriene du sent vil glemme. Det er bare noe spesielt med å sitte på toppen av et luksusskip og se på den neste vakre havnen dukke opp i horisonten. Å ikke bekymre seg for noe underveis, men bare unne seg alt fra spa til actionfylt underholdning. Spesielt et cruise i Karibia er populært ettersom du kan se flere av de nydelige øyene på samme tur. Men faktisk byr også USA på store cruise-opplevelser både på Mississippi River og Alaskas fjorder.

Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Våre forslag til et cruise i Karibia og USA

Her kan du se forslagene våre til cruise-reiser i USA og Canada. Ta en kikk og få inspirasjon til din egen tur - bare husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

  • {{ opt.value }}
Krydstogt
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise

Et flydende hotel - På cruise i Karibien eller USA trenger du Ikke tenke på noe. Det er som å være på et stort luksushotell, der alt blir tatt vare på. Sengen din blir redd, og du kan få servert når som helst på dagen.

Tag børnene med på cruise
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Moro for barn - Du kan være sikker på at barna ikke kjeder seg på et cruise i Karibia. De store skipene har vannsklier, bassenger, ballbaner, kino, spill og et hav av daglige aktiviteter.

Gourmet
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi

Buffet og gourmet - Når det gjelder mat, finnes det noe for alle på cruise i Karibia og USA. Det er all-inclusive-buffeer og pool side-barer, samt spesialrestauranter med alt fra japansk til klassisk fransk gastronomi.

Spa
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport

Spa og sport - Uansett om du foretrekker å gå på trening, ta en yogaklasse eller stikke innom neglesalongen, vil der likevel være god tid til avslapning på et karibisk cruise. Bruk treningssenteret og boblebad fritt, eller unn deg en spa-behandling.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de største USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.