Reiseforslag

Togreise til USA’s begynnelse

ANTALL DAGER
13 dager
PRIS PER PERSON
Fra 21 795,-
(?)
OMRÅDER
Østkysten
IDEELT REISETIDSPUNKT
Hele året

Ta toget til byene der USA ble født

Dette er en drømmereise for alle kultur- og historieinteresserte. Dere kommer til fire storbyer som hver og én utgjør et viktig kapittel i USAs historie. I Washington D. C., Philadelphia, New York og Boston reiser dere tilbake til grunnleggingen av landet og Den amerikanske revolusjonen, samtidig som at dere får oppleve det nyeste innenfor shopping, museer og restauranter. Og så trenger dere ikke tenke på veivisning og dyr parkering – dere kan nyte turen fra innsiden av et tog.

Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby
RING OSS PÅ

Foreslått reiseplan

Her er et eksempel på en reiseplan som reisekonsulentene våre har satt sammen basert på deres individuelle erfaringer og personlige favorittopplevelser. Dette er bare forslag. Ønsker du å endre ruten, lengden på turen(e) eller noe helt tredje, kan vi enkelt gjøre det. 

1
Begynn reisen din i USAs politiske sentrum
Tog/1,5 time
2
Ta en to-dagers tidsreise tilbake til år 1776
Tog /1,5 time
3
Mat, mote og minneverdige attraksjoner
Tog/3,5 time
4
Avslut ferien i New Englands hovedstad, Boston
Hjemreise/Norge

Det kan du oppleve på reisen

Nedenfor har vi samlet en rekke forslag til opplevelser og aktiviteter som ligger nært de enkelte stoppestedene på den foreslåtte reiseruten. Disse er kun til inspirasjon, og vi kan også hjelpe med å bestille andre aktiviteter som ikke er oppført her. Bare fortell oss hva du vil oppleve, så tar vi oss av alt det praktiske.

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de største USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.