Reiseforslag

Tropisk ferie i Den Dominikanske Rep.

ANTALL DAGER
14 dager
PRIS PER PERSON
Fra 14 395 NOK
(?)
OMRÅDER
Den Dominikanske Republik
IDEELT REISETIDSPUNKT
Hele året

Gå i Columbus sine fotspor

Den dominikanske republikk er essensen av Karibia: evig solskinn, lange strender med høye palmer og koloniale byer med liv og glade dager. Her har vi satt sammen en fantastisk tur som kombinerer et par dager i den historiske hovedstaden Santo Domingo med en badeferie utenom det vanlige i Punta Cana. Gled dere til unike severdigheter, ubekymra strandliv og et hav av aktivitetsmuligheter i tropiske omgivelser.

Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport
RING OSS PÅ

Foreslått reiseplan

Her er et eksempel på en reiseplan som reisekonsulentene våre har satt sammen basert på deres individuelle erfaringer og personlige favorittopplevelser. Dette er bare forslag. Ønsker du å endre ruten, lengden på turen(e) eller noe helt tredje, kan vi enkelt gjøre det.

1
I fotsporene til Columbus
190 km/1,5 time
2
Slapp av under den karibiske solen
Hjemreise/Norge
Rejsekonsulent, Maria

Jeg kan hjelpe deg med alt

Maria Grønvold

Uansett om du ønsker en badeferie med all-inclusive, eller du vil krydre ferien din med kultur- og naturopplevelser, kan jeg lage den perfekte reisen til Den Dominikanske republikk.

Mer inspirasjon til reisen din

Vil du vite mer om å reise til Florida? Ta en kikk på våre guides og artikler om destinasjonen og finn inspirasjon til opplevelser i nærheten.

Hva sier kundene våre?

Vi kan skryte nok så masse av å være de største USA-ekspertene, men hva mener folkene som har reist med oss? Les hva kundene våre sier om oss.