Destinasjon

Maui

Fra de storslåtte kratrene i Haleakalā National Park til de gylne strendene ved Kāʻanapali

Reiser til Maui

Velkommen til Maui, med sine fortryllende strender og en perfekt balanse mellom eventyr og badeferie. Øya byr på brede sandstrender, frodige regnskoger og levende kultur. Dra på en forunderlig reise til toppen av Haleakalā-vulkanen og utforsk de magiske fossene langs “Road to Hana”. Uansett om dere er interessert i vannaktiviteter som snorkling, surfing og hvalsafari eller bare vil slappe av på de gylne strendene, vil Maui overgå forventningene deres.

Stat :
Kahului
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-12 timer

Våre reiser til Hawaii

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Hawaii. Vi skreddersyr alle turene våre, så reiseforslagene skal kun ses på som inspirasjon.

Mākena Beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie

Strender – I Kihel-området kan dere nyte Wailea Beachs gylne sand og utmerkede snorklemuligheter. På Kāʻanapali Beach kan dere prøve vannsportaktiviteter og klippehopping fra “Black Rock”. Napili Bay på vestkysten er en skjult perle med myk sand og rolige bølger, ideell for familievennlige aktiviteter. Kapalua Bay er omgitt av frodige grønne åser og imponerende klipper, og har en skjermet bukt med rolig vann, perfekt for snorkling.

Upcountry Maui
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Opplevelser på hesteryggen – Opplev livet til en Paniolo (hawaiisk cowboy) med en ridetur gjennom Makawao i Upcountry Maui. Byen er hjemsted for en av Hawaiis eldste rodeoer, “Makawao Rodeo”, som hyller øyas cowboy-arv og tiltrekker seg besøkende fra nær og fjern. 

rapelling Maui
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Ziplining og rappellering – Mauis dramatiske klipper, kløfter og jungelkroner skaper det ideelle miljøet for ziplining. Svev over Haleakalā National Park eller sving dere blant tretoppene i Upcountry Maui. Omgivelsene inviterer også til rappellering, canyoning og klatring på klipper eller brusende fosser.

Pukkelhval
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Hvalsafari – Fra november til januar kan dere oppleve de mektige knølhvalene direkte fra kysten på vestsiden av øya. I høysesongen er antallet så imponerende at farvannet har fått tilnavnet “Whale Soup”.

Scuba
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Snorkling – Turtle Town ligger på sørkysten mellom Nahuna Point og Black Sand Beach, og er hjemsted for grønne havskilpadder, tropiske fisker og andre unike havdyr. Besøk også Molokini, et undervannskrater utenfor kysten som er formet som en halvmåne og fungerer som et naturlig marint reservat. 

Hana Highway
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Hana – Kjent for kjøreturen “Road to Hana”, som er en stor del av opplevelsen med hundrevis av hårnålssvinger og mange vakre fosser underveis. Hanas isolerte beliggenhet og unike atmosfære skaper en autentisk opplevelse der dere kan utforske hawaiisk historie og nyte storslått natur langs Hana-kysten.

Golf maui
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport

Golf – Maui byr på en enestående golfopplevelse med mer enn 14 baner å velge mellom. Noen av disse banene rangerer til og med blant de beste i verden, noe som gjør øya til en drømmedestinasjon for golfentusiaster. 

Finn inspirasjon til reisen til Maui

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reise til Hawaii.

Interessert i en reise til Hawaii?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg