Destinasjon

O‘ahu

Den perfekte kombinasjonen av kultur, historie og natur

Reiser til O‘ahu

Velkommen til Oʻahu, perlen i Stillehavet og Hawaiis tredje største øy. Oʻahu byr på en fascinerende kombinasjon av badeferie, kultur, natur og byliv. Fra den vidunderlige stranden i Waikiki til det historiske Pearl Harbor og de frodige Waianae-fjellene er Oʻahu en øy med store kontraster. Utforsk den autentiske hawaiiske kulturen, nyt bylivet i Honolulu og opplev en rekke aktiviteter som snorkling, surfing, fotturer og helikopterturer. Hvis dere bare har tid til å besøke én øy, så er Oʻahu et godt forslag!

Stat :
Honolulu
Ideelt reisetidspunkt :
Hele året
Tidsforskjell :
-12 timer

Våre reiser til Hawaii

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Hawaii. Vi skreddersyr alle turene våre, så reiseforslagene skal kun ses på som inspirasjon.

Honolulu
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Honolulu - I hovedstaden kan dere oppleve alt fra historiske landemerker til førsteklasses restauranter og shopping i verdensklasse. Honolulu er hjem til størstedelen av Oʻahus befolkning, og strekker seg langs øyas sørøstkyst fra Pearl Harbor til Makapuʻu Point og inkluderer den verdensberømte Waikīkī Beach.

ʻIolani Palace
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

ʻIolani Palace – Et levende symbol på Hawaiis historie og kongelige arv. Dette palasset er det eneste kongelige palasset i USA og er et must-see når dere besøker Oʻahu.

Pearl Harbor
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Pearl Harbor - Dette historiske stedet markerer et vendepunkt i verdenshistorien. Utforsk USS Arizona Memorial, som symbolsk hviler over vraket av det forliste krigsskipet. Et besøk i Pearl Harbor er en rørende opplevelse som hedrer dem som mistet livet under angrepet.

Waikīkī Beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Strender – Kanskje kjenner dere allerede til den verdensberømte Waikīkī Beach og de høye vinterbølgene på North Shore, men det finnes enda mer å oppdage langs øyas 180 km lange kystlinje. På østsiden finner dere Kailua Beach, en bred sandstrand med rolige bølger som er et populært sted for solbading, svømming og vannsportsaktiviteter. Lanikai Beach regnes som en av de vakreste strendene på Oʻahu, ettersom den hvite sanden og det asurblå vannet skaper en paradisisk atmosfære.

skildpadde
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Snorkling og dykking – Opplev øyas undervannsparadis av korallrev som innbyr til snorkling og dykking. Ved North Shore’s Shark’s Cove kan dere få gleden av enestående snorkle- og dykkeopplevelser i klart, grunt vann – og ikke la navnet lure dere, det er ikke vanlig med haier her.

Waikīkī Beach
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Surfing - Hvis dere er nysgjerrige og ønsker å lære, er det rolige vannet ved Waikīkī Beach det ideelle stedet å begynne. Hvis dere ønsker å oppleve profesjonelle surfere, bør dere dra til North Shore om vinteren, der bølgene kan nå opptil 20 meters høyde. Uansett om dere vil prøve dere på surfing selv eller bare observere, er det en integrert del av livet på øya. Besøk også statuen av Duke Kahanamoku “Den morderne surfingens far”, som står på Waikiki Beach.

Makapuu Point Lighthouse
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Få den beste utsikten – Nyt panoramautsikten over Oʻahus grønne fjell og dypblå hav. Øya har et behagelig vær året rundt, noe som gjør den flott for helikopterturer, parasailing, paragliding og fallskjermhopping. 

North Shore Oahu
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Autentisk og avslappet atmosfære – På North Shore i surferbyen Haleiwa preges livet av en avslappet stemning, og det er et sted der tiden ser ut til å gå i et langsommere tempo. Her sentreres livet til lokalbefolkningen seg rundt havet og naturen, og dere får muligheten til å oppleve den hawaiiske kulturen ved å delta i lokale arrangementer og smake på lokal mat. 

hula
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Luau & Hula-dans – På hele øya kan dere fordype dere i hula-forestillinger som inkluderer tradisjonelle danser, musikk og fargerike kostymer. Polynesian Cultural Center er et utmerket reisemål for å få en dypere forståelse av både hawaiisk og polynesisk kultur.

Finn inspirasjon til reisen til O‘ahu

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en reise til Hawaii.

Interessert i en reise til Hawaii?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg