Inspirasjon

Storbyferie i USA

Slik får du mest mulig ut av både tid og penger

For mange er en storbyferie ensbetydende med London, Paris eller en annen europeisk hovedstad. Men du kan absolutt også dra på storbyferie i USA uten at det skal koste skjorta. Påskeferien og høstferien er opplagte tidspunkter å dra på storbyferie. Og hvis du kan reise utenom skoleferien blir det enda enklere å reise til USA uten å bli ruinert. Følger du disse sju rådene, kan du få en fantastisk (og ikke for dyr) storbyferie i USA.

Hva med å ta turen til evig pulserende New York, maktens fascinerende høyborg Washington D. C., sjarmerende Boston eller kanskje til urimelig undervurderte Chicago?

Publisert:
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER

1. Bestill i god tid

10 måneder før avreise er det optimale tidspunktet å kjøpe ei reise. Da blir flybillettene lagt ut og det er derfor flest tilgjengelige billetter i de billigste priskategoriene. Derfor kan du med fordel bestille turen din når du vet når du vil reise. Det betyr ikke at du ikke kan få billige billetter to måneder før avreise. Siden det er så mange avganger til spesielt New York, men også andre storbyer i USA, kan man ofte finne billetter til samme pris som til Paris.

Har du lyst på en storbyferie i USA?

Så kontakt USA Tours. Vi er ett av Norges største reisebyråer som spesialiserer seg på turer til USA. Vi har et stort nettverk av samarbeidspartnere som sikrer oss de beste prisene på fly, hotell og aktiviteter i USA. Skriv eller ring til oss, slik at vi kan sette sammen et gratis tilbud basert på ønskene dine.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg