Destinasjon

Naples

En sann ferieperle på Floridas "Paradise Coast"

Reiser til Naples

Naples er en liten by ved Mexicogulfen på Floridas vestkyst befolket av bare 20 000 mennesker. Likevel er det mange som reiser til Naples på ferie igjen og igjen. De vakreste strendene i hele staten finnes akkurat her, og derfor kalles ruten Paradise Coast. En sann perle for de aller fleste. I tillegg til strendene byr Naples også på et sjarmerende sentrum, golfbaner i verdensklasse og enkel tilgang til Everglades.

Stat
Florida
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer

Våre reiser til Naples

Her er våre forslag til de beste turene til Naples. Les mer og få inspirasjon til din egen tur - husk blot at vi kan skreddersy reisen akkurat etter dine ønsker.

Sandstranden ved Naples
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Fine sjøskjell - På Floridas sørvestkyst skyller havstrømmene skjell og såkalte "sanddollar" i land, hvilket gjør stedet perfekt til å plukke seg et par suvenirer. Ta en spasertur i vannkanten og finn fine små skatter.

Harbor Marina på Marco Island
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Marco Island - Drømmer du om å isolere deg på et luksushotell på en tropisk strand? Da er Marco Island stedet! Og ikke langt vekk heller. Her er få, men nydelige resorts, der du kan nyte livet uten planer.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg