Destinasjon

Atlanta

Hjembyen for Coca-Cola, CNN og Martin Luther King Jr.

Reiser til Atlanta

Atlanta i staten Georgia har verdens travleste flyplass. For deg som reisende betyr det at du som regel kan fly direkte på en ferie til sørstatene. Atlanta er storbyen som tilbyr shopping, sport og kultur for enhver smak. Gled deg for eksempel til unike Atlanta-attraksjoner som coca-cola museet World of Coca-Cola og nyhetsgiganten CNN - to amerikanske institusjoner som inviterer deg til å bli med bak kulissene. Er du historie-interessert, kan du gå i fotsporene til Martin Luther King jr., som var født og oppvokst i Atlanta.

Stat
Georgia
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer

Våre reiser til Atlanta

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Atlanta.

World of Coca Cola
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

World of Coca-Cola - Opplagt besøk for alle som reiser med barn eller som interesserer seg for amerikansk populærkultur. Du vil lære om colaens historie, se på gamle reklamer og få mulighet til å smake fler enn 100 forskjellige brus.

Auburn avenue
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Martin Luther King Jr. - Den berømte borgerrettighetsforkjemperen fra Atlantas historiske nabolag rundt Auburn Avenue, der flere av historiens viktige afroamerikanere bodde. Du kan se barndomshjemmet hans og kirken han forkynte i.

Barbecue
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER

“Unn deg en tur til Fat Matt's Rib Shack en kveld. Denne ydmyke lille plassen serverer de mest delikate, fete BBQ-ribbeina mens lokale bluesband spiller. En ekte liten sørstatsperle.”

Se NFL i Atlanta
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Amerikansk fotball - Vil du ha en lokal opplevelse på turen til Atlanta, da må du se en kamp med Atlanta Falcons. Byens NFL-lag har hjemmebane på det store Mercedez-Benz stadion, der det er garantert stor stemning.

CNN i Atlanta
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

CNN fra innsiden - Gå ikke glipp av en tur "bak kulissene" på verdens største nyhetsorganisasjon CNN. Her får du innsikt i hverdagslivet på en svær TV-stasjon med tidsfrister, drama og nyheter 24 timer i døgnet.

Little Five Points
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Hipster-nabolaget - I den ellers moderne metropolen er det sprø Little Five Points-området en oase av morsomme butikker og spisesteder. Prøv en av de 800 ulike øltyper på Porter Beer Bar, eller gjør et unikt funn i Stefan's Vintage Clothing.

Finn inspirasjon til reisen til Atlanta

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Atlanta.

Interessert i en reise til Atlanta?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg