Destinasjon

Denver

Storby på kanten av “The Rockies”

Reiser til Denver

Nøyaktig 1 mil (1,6 km) over havets overflate er "Mile High City". Med en halvtime til Rocky Mountains og 300 årlige solskinnsdager, er en tur til Denver drømmen for friluftsentusiaster. Du har turstier, terrengsykling og skiområder innen rekkevidde. Men selve byen er også verdt å utforske. Denver har et lag i alle de store sportsligaene, og når det gjelder gastronomi, shopping og kultur, er byen også i en liga for seg.

Stat
Colorado
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-8 timer
Cykling i Denver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Syklistenes paradis - På en tur til Denver vil du oppleve at innbyggerne liker å bruke byen og naturen aktivt, og du kan også bli med. Med et skikkelig bra bysykkelsystem og 130 kilometer sykkelveier er det enkelt å utforske byen på to hjul.

Bryggeri
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Besøk et bryggeri - Er du øl-fan, har du en veldig god grunn til å reise til Denver. Byen har rundt 150 lokale bryggerier, og mesteparten er åpne for smaksprøver. Besøk den berømte Blue Moon eller et av de mange fine mikrobryggeriene.

Red Rocks
Flyansvarlig
Herman Nielsen
FLYANSVARLIG

“Ikke forlat Denver uten å se det legendariske Red Rocks Amphitheatre. Både Beatles og U2 har spilt her, men selv uten rockestjerner på scenen, er stedet med de røde steinene likevel en fin opplevelse."