Destinasjon

Seattle

Paradiset for tech-fans og foodies

Reiser til Seattle

I det nordvestlige hjørnet av USA ligger den sjarmerende storbyen Seattle. I motsetning til mange andre byer kan du utforske Seattle til fots, og mellom skyskraperne vil du merke en avslappet stemning med ro til å nyte byens severdigheter. Opplev utsikten fra toppen av byen i Space Needle; besøk det anerkjente matmarkedet Pike Place Market og spis på en av de mange gode restauranter, som har gjort Seattle til en kulinarisk møteplass for matelskere. Seattle er det perfekte utgangspunktet for en rundreise i Pacific Northwest.

Stat
Washington
Ideelt reisetidspunkt
Maj - september
Tidsforskjell
-9 timer

Våre reiser til Seattle

Her kan du bli inspirert av våre forslag til de beste turene til Seattle.

Space Needle
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Space Needle - Siden verdensutstillingen i 1962 har "nålen" vært selve symbolet på Seattle. Byen som alle dager har vært opptatt av fremtidens teknologi. Ta heisen 158 meter opp i høyden og nyt utsikten over byen og vannet i Puget Sound.

Flymuseum
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Museum of Flight - Har du bare en liten astronaut gjemt i magen, er nettopp dette museum ren Eldorado for deg. Opplev en av USAs største flysamlinger, som inneholder alt fra en Air Force One til en av verdens allerførste flyvemaskiner.

Mad i Seattle
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Gastronomi - Uansett om du er til østers eller burger, er du garantert kulinariske opplevelser i Seattle. Med tilgang til sjø, innsjøer, vingårder og økologisk jordbruk, er byen kjent for sin matkultur basert på lokale råvarer og innovative kokker.

Interessert i en reise til Seattle?

Så bestill et uforpliktende reisetilbud under. Det har ikke noe å si om du mangler et par detaljer - vi hjelper deg uansett med reiseplanen.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg