Inspirasjon

Californias perler

Alt du bør vite om feriebyene på Highway 1

Guide til Santa Cruz, Monterey og Carmel-By-The-Sea

Cirka en times kjøretur sør for San Francisco finnes noen mindre kjente, men klassiske californiske feriebyer: Santa Cruz, Monterey og Carmel. Jeg besøkte alle på min siste reise til California og kan varmt anbefale at du gjør det samme. Du kan gjøre det som et raskt stopp på Highway 1, eller du kan sette av flere dager til disse tre perlene – det fortjener de!

Publisert:
Metteliva
Metteliva Henningsen
REISESKRIBENT

Konklusjon

Dersom du har et par netter på roadtrippen langs Highway 1 eller hvis du vil ha noen dagers strandferie i forbindelse med et besøk i San Francisco, er disse tre perlene verdt å besøke. Om du tar nettene i en eller flere av dem gjør ingen forskjell. Du kan enkelt utforske hele området med base i en av byene. 

Neste gang du planlegger en reise til California i sommerperioden, håper jeg at du vil huske på at det ikke bare er i Los Angeles du kan nyte sol og strand. Santa Cruz, Monterey og Carmel-By-The-Sea bør være med i vurderingen!

Har du lyst til å dra til California?

Så kontakt USA Tours. Vi er eksperter i å skreddersy reiser til California, så vi kan sette sammen en reise med fly, bilutleie, hoteller og mye mer til en fornuftig pris.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg