Destinasjon

Philadelphia

Byen der USA ble født

Reiser til Philadelphia

Philadelphia er en blomstrende storby som fortjener langt mer oppmerksomhet enn den får. Stedet der USAs grunnlov ble signert og grunnlaget for det nåværende USA ble dannet. Derfor kan du dra på en historisk reise og se spennende severdigheter som Liberty Bell og landets eldste vei. Men du kan også kjøpe fine klær til lave priser, nyte en verdensberømt sandwich og grønne oaser i “The City of Brotherly Love”. Det er opplagt å reise til Philadelphia på en rundreise til det østlige USA.

Stat
Pennsylvania
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer
Den kendte og ikoniske Liberty Bell
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Liberty Bell - Den 4. juli 1776 hørtes lyden av en klokke som ringte for å markere USAs uavhengighet. Denne dagen ble starten på landets historie, og den selv samme klokken kan du se på en reise til Philadelphia.

Prøv den kendte philly cheese steak i Philadelphia
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Philly Cheesesteak - Kombinasjonen av hvitt brød, storfekjøtt, løk og masse smeltet ost er ikke helt etter matpyramiden, men en Philly cheesesteak er verdenskjent av en enkelt grunn. Smak for deg selv på Pat's King of Steaks eller Geno's Steaks.

LOVE parken i Philadelphia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

LOVE Park - Besøk John F. Kennedy Plaza og få et bilde ved den fine LOVE-statuen som har navngitt parken. Parken er ikke stor, men den fungerer som en hyggelig, grønn oase midt i byen.

USA's ældste vej Elfreth's Alley i Philadelphia
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

USAs eldste vei - Mens massevis av høyhus er skutt opp rundt Elfreth's Alley, er den lille gaten fremdeles den samme som for 300 år siden. USAs eldste vei er muligens også den mest sjarmerende i landet - stikk innom på reisen til Philly.

Find det imponerende street art rundt i Philadelphia by
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REISEKONSULENT

“Når du går rundt i Philadelphias gater, kan du ikke unngå å se fantastisk gatekunst på husvegger og fasader. Du kan til med gå en bestemt tur kallet Mural Mile, der du kan se det ene fargerike verket etter det andre. ”

Finn inspirasjon til reisen til Philadelphia

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Philadelphia.