BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Ferie på Bahamas’ herligste øyer

Ei eksotisk rundreise mellom små flekker av paradis

13 dager 17.895,-

Ferie på Bahamas’ herligste øyer

13 dager 17.895,-

Svøm med de søte Bahamas-grisene

En reise til Bahamas er ensbetydende med total avslapning på de fineste hvite strendene og i det klareste turkise vannet man kan forestille seg. Med mer enn 300 solskinnsdager om året og beliggenheten så nært Florida, er Bahamas forståelig nok en favorittdestinasjon. Her har vi satt sammen en tur til tre av de beste øyene, der det blant annet venter dere fantastiske snorkleturer, svømmeturer med «the swimming pigs» og tollfri shopping.

Reiseplanen under er ikke fastlagt, men kan tilpasses etter ønskene deres.

Foreslått reiseplan
DAG 1 - 4: NASSAU

Nassau, BahamasVelkommen til paradis. Rundreisa deres i Bahamas starter på hovedøya New Providence, som ligger ute i det store øyhavet sammen med de 700 andre øyene som Bahamas består av. Her ligger hovedstaden Nassau, som er en stor cruise-destinasjon hvor store, glinsende cruiseskip legger til kai og seiler ut på det blå havet hver dag. Derfor har dere også nok å gjøre her i Bahamas’ storby og i dens omgivelser.

Selve byen byr på et hav av hoteller, restauranter, natteliv og shoppingmuligheter som kan glede enhver feriegjest. Det er spesielt populært å shoppe her, da man ikke trenger å betale toll på varene – så hvis dere mangler en bikini eller noen gode solbriller til ferien, kan dere få dem til en fornuftig pris her.

Men det er selvfølgelig de flotte naturomgivelsene som gjør Bahamas til en helt spesiell feriedestinasjon, og selv om dere starter i en storby, har dere gode muligheter for å komme vekk fra trafikk og høyhus og nyte livet med tærne i den fineste mjuke sanden dere kan forestille dere. Rundt byen er det nemlig mange flotte strender som ligner noe som kunne være tatt ut av et postkort i suvenirbutikken.

Dra for eksempel ut til Paradise Island, hvor det ligger en, ja, paradissjø, som er forbundet med broer fra Nassaus sentrum. Her er det også mange hoteller og aktivitetstilbud, og så finner dere selvfølgelig de fantastiske Bahamas-strendene med melkehvit sand og helt krystallklart vann her også. Det er til og med filmet berømte scener fra Pirates of the Caribbean og James Bond-filmer på øya.

Hvis dere vil at det skal skje litt mer, så kan dere bli med på alle mulige former for vannutflukter: kano, snorkling, dykking, fisketurer, seilturer på en flott yacht eller kanskje en svømmetur med delfiner.

Vi foreslår at dere flyr videre til Exuma den fjerde dagen (40 minutter)

DAG 4 - 7: EXUMA

Reiser til Exuma i BahamasNeste stopp i reiseforslaget vårt til den beste øyhoppinga i Bahamas er Exuma Islands, som er en samling av 365 småøyer som er en del av Bahamas, og til sammen kalles «the Exumas». Her finner dere noen av de flotteste strendene Karibia har å by på – så dere er garantert en luksuriøs avslapning for alle pengene.

Mange av disse Exuma-øyene er så små at de nesten ikke kan betegnes som øyer, og det bor heller ikke noen her. Vi anbefaler at dere bor på hovedøya Great Exuma, og derfra drar ut på turer til de mindre bounty-øyene der dere selv kan sette de første fotsporene i sanden.

Det kan for eksempel anbefales å reise ut til den lille øya med det «store» navnet Big Major Island, der de berømte Bahamas-grisene lever. «The swimming pigs» er en gruppe lyserøde og brune griser som kan svømme, og som bare lever det gode liv på en strand på denne øya. Det er et mysterium hvordan de har kommet hit, men daglig er de til glede for turistene og er også selv veldig glade for å få besøk, for da kan det kanskje komme litt mat i deres retning. Derfor er de helt tamme, og dere kan faktisk svømme med dem, som absolutt er en opplevelse dere burde få med dere på en tur til Exuma Islands.

Dere kan også besøke Moria Harbour Cay National Park, som er et stort, freda naturområde av strender, mangroveskog og sandbanker, som stikker opp av havet mellom Little Exuma og Great Exuma. Her er det et rikt dyre- og marineliv. Det er mange havfugler som bygger rede her og under vannoverflaten finner du dyr som krabber, hummere og store fisker, som både er morsomme å se på på en snorkletur og deilige å spise på restaurantene om kvelden.

Det kan også absolutt anbefales å slappe helt av og nyte stranda ved hotellet deres, for det er ikke hver dag man kan ligge og sole seg i disse omgivelsene.

På den sjuende dagen anbefaler vi at dere flyr til Grand Bahama

DAG 7 - 13: GRAND BAHAMA

Grand BahamaSiste stopp er Grand Bahama, som er den nordligst beliggende øya i Bahamas. Med en plassering så nært Miami i Florida, er den en av amerikanernes foretrukne ferieøyer, som absolutt er forståelig. Her er det nemlig over 100 kilometer med drømmestrender med fin, hvit sand og klart, rolig vann. Her foreslår vi at dere tilbringer de siste dagene med seks overnattinger på et deilig hotell, for å få det maksimale ut av Bahamas og lade opp før ferien er slutt.

Hvis dere har lyst til å gjøre noe annet enn å nyte strandlivet, kan dere reise til Lucayan National Park, som er en stor mangroveskog som man kun kan reise rundt i i kajakk. Her ligger også et av verdens største nett av undervannsgrotter, som er et helt spesielt naturfenomen. Man kan dessverre kun dykke i grottene hvis man har fått en spesiell tillatelse, men det er også en stor opplevelse å se området over vann, da det ligner noe fra en eventyrfilm.

I Garden of the Groves kan dere også oppleve Bahamas’ eksotiske natur. Her vokser det nemlig sjeldne planer mellom vakre fosser og fontener. Den er full av små, fargerike fugler og sommerfugler som lever av de søte blomstene i hagen. Hvis dere heller vil se eksotiske planter under vann, kan dere dra på snorkletur i Paradise Cove, der dere finner det populære korallrevet Dead Man’s Reef. Det er fylt med fargestrålende koraller, morsomme fisker og havskilpadder.

Men det handler også nok en gang om å bare nyte livet i den fantastiske karibiske naturen, spise god mat og slappe helt av – man kan nesten ikke annet i Bahamas.

Fra Grand Bahama kan dere fly hjem til Norge

Prisoversikt
Sesong
Måneder
Lengde
Pris
Vår mar. – mai 13 dager fra 17.895,- per person
Sommer jun. – aug. 13 dager fra 20.195,- per person
Høst sep. – nov. 13 dager fra 18.395,- per person
Vinter des. – feb. 13 dager fra 18.395,- per person

Alle priser er per person ved 2 voksne og 2 barn (under 12 år) i samme hotellrom.
Rabatt ved barn under 12 år og større grupper.
Ved høytider og helligdager bør man forvente en høyere pris enn fremvist.

Reisens innhold
 • Fly tur/retur fra Norge med forpleining og bagasje
 • Innenriksfly: Nassau – Exuma
 • Innenriksfly: Exuma – Grand Bahama
 • Mellomklassehoteller
 • Reiseforsikring
 • Avbestillingsforsikring
 • Resort-avgifter (kan forekomme på enkelte hoteller)

Våra reiseforslag

Prisoversikt

Sesong
Måneder
Lengde
Pris
Vår mar. – mai 13 dager fra 17.895,- per person
Sommer jun. – aug. 13 dager fra 20.195,- per person
Høst sep. – nov. 13 dager fra 18.395,- per person
Vinter des. – feb. 13 dager fra 18.395,- per person

Alle priser er per person ved 2 voksne og 2 barn (under 12 år) i samme hotellrom.
Rabatt ved barn under 12 år og større grupper.
Ved høytider og helligdager bør man forvente en høyere pris enn fremvist.

Reisens innhold
 • Fly tur/retur fra Norge med forpleining og bagasje
 • Innenriksfly: Nassau – Exuma
 • Innenriksfly: Exuma – Grand Bahama
 • Mellomklassehoteller
 • Reiseforsikring
 • Avbestillingsforsikring
 • Resort-avgifter (kan forekomme på enkelte hoteller)
Bestill et uforpliktende tilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.