BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til California

Sjarme, selvtillit og stjernedrømmer i den gylne staten

Reiser til California

Lev ut drømmene dine i staten som har alt

Bli med bak kulissene i den glamorøse filmbyen Hollywood, hopp på trikken i unike San Francisco, ta en dukkert på vestkystens flotteste strender, få bakoversveis av Yosemites storslåtte natur …

… og mye, mye mer på reiser til California. «The Golden State» er ikke den mest populære staten i USA uten grunn. Den har uendelig mye å by på, og egner seg perfekt til en bilferie der du reiser rundt til alle de største severdighetene eller dveler ved et par av dem i ditt eget tempo.

Det er også opplagt å kombinere reisen med en tur til Grand Canyon og Las Vegas, hvor flere uforglemmelige opplevelser bare er en kort biltur unna.

Fakta om California
  • Innbyggertall: 39 mill.
  • Tidsforskjell: -9 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i California

Los Angeles, California

Los Angeles – stjerner i Hollywood og Beverly Hills

En reise til California er ikke komplett uten en tur til drømmenes by, Los Angeles. Den nest største byen i USA er ensbetydende med filmstjerner og solskinn. Cruise forbi det ikoniske Hollywood-skiltet, og se etter stjerner i asfalten langs Walk of Fame og i gatebildet i luksuskvarteret Beverly Hills. Fortsett eventyret i Universal Studios og Disneyland som har et utall attraksjoner, og på LAs flotte sandstrender i Santa Monica og Venice Beach.

Les mer om Los Angeles

San Francisco – hjemstedet til den gylne broen

Hvis du vil oppleve en helt unik storby på din reise til California, bør du legge inn et stopp i San Francisco. Med sine stupbratte bakker, viktorianske hus og gamle trikker minner ikke San Francisco om noen annen by i USA. Flere viktige nasjonale severdigheter hører også hjemme her. Få med deg storslåtte Golden Gate Bridge, den livlige havna Fisherman’s Wharf, det berykta Alcatraz-fengselet eller det gamle hippiekvarteret Haight-Ashbury.

Les mer om San Francisco

Highway 1 Big Sur

Highway 1 – en biltur du aldri vil glemme

Den beste måten å oppleve både San Francisco og Los Angeles på er uten tvil å kjøre mellom de to byene langs Highway 1. Den verdensberømte ruten langs Californias kyst er en attraksjon i seg selv, hvor du får en fantastisk utsikt over Stillehavskystens klipper og bølger, og kan stoppe ved severdigheter som Big Sur og det majestetiske slottet Hearst Castle. For å få mest mulig ut av din reise til California anbefaler vi deg å kjøre fra nord til sør, slik at du kommer så nær vannkanten som mulig og kan sette av noen dager til å nyte den uforglemmelige turen fullt ut.

San Diego

San Diego – glitrende strender i en familievennlig by

En reise til California byr på masse sol, og de flotte strendene som omgir San Diego oppfordrer helt klart til badeferie. I tillegg til de naturskjønne omgivelsene, er storbyen i sør rik på opplevelsesmuligheter som kan holde familien i aktivitet i dagevis. Dere kan for eksempel besøke verdens største skipsmuseum, USS Midway, Legoland, SeaWorld og den verdensberømte San Diego Zoo.

Les mer om San Diego

Yosemite National Park

Californias voldsomme og vakre natur

California er ikke bare storbyer og strender. Staten har også enorme områder med helt unik natur som definitivt bør oppleves på en tur i «the Golden State». Nasjonalparkene i California er helt forskjellige fra hverandre og byr på noen naturopplevelser du garantert ikke har fått før.
I Yosemite National Park kan du bli overveldet av enorme vannfall og brunbjørner, i Death Valley opplever du et unikt landskap i den ekstremt varme ørkenen og i Sequoia National Park kan du se noen av verdens eldste trær; de enorme mammuttrærne.

NFL i USA

Sportsreiser til California

Opplev action og stemning når de amerikanske fotballagene San Francisco 49ers, Oakland Raiders og Los Angeles Chargers barker sammen i NFL. Eller se noen av verdens beste basketballspillere i aksjon hos LA Lakers, Clippers og Golden State Warriors.

Få med deg en heseblesende ishockeykamp i NHL hvor Los Angeles Kings og San Jose Sharks spiller. Eller hva med å sitte på tribunene til noe så erkeamerikansk som en baseballkamp? California har så mange som fem lag representert i baseball-ligaen MBL. Du har også mulighet for å se europeisk fotball når LA Galaxy spiller i MLS.

Du kan få med deg noen av verdens beste sportsprestasjoner- og opplevelser i California, og USATours kan hjelpe deg med å skaffe billetter til akkurat det du vil se.

Las Vegas

Kombiner med Grand Canyon og Las Vegas

Grand Canyon ligger i Californias nabostat Arizona, og er et av verdens store underverker. Siden bilturen fint kan klares på en dag, er det opplagt å ta turen hit på en reise til California. Opplev den utrolige utsikten, eventyrlige fotturer, rafting på elva Colorado River eller en helikoptertur over kløften. På den andre siden av grensen i nabostaten Nevada ligger Las Vegas og lyser opp ørkenen. Den verdenskjente kasinobyen er derfor også et naturlig stoppested på en rundtur i California.

Været i California

San Francisco

Los Angeles

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.