BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til østkysten

Enestående metropoler i nord og evig solskinn i sør

Reiser til østkysten

Skap uforglemmelige reiseminner i by og natur

Østkysten av USA har storslåtte opplevelser for storbymennesket, friluftsentusiasten og den som bare vil nyte sola. I det tempererte nord blomstrer kulturlivet i byene og årstidenes farger i naturen, mens det tropiske klimaet i sør lokker med sol og varme.

Du kan dra på en historisk kulturreise i byene New York, Washington D.C., Boston og Philadelphia. Du kan reise på en idyllisk bilferie i vakre New England. Du kan stikke av til fargerike Miami og karibiske Key West i Florida. Eller så kan du sette sammen drømmeturen med dine egne kombinasjoner og destinasjoner. Uansett hvilken tur du har lyst på, kan du få det beste av det beste på østkysten av USA.

Fakta om Østkysten
  • Tidsforskjell: -6 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve på østkysten

Reiser til New York

New York

«The Big Apple», byen som aldri sover, NYC. New York er storbyen over dem alle og har alt – inkludert mer enn åtte millioner innbyggere fra 200 forskjellige land. Hvis du aldri har vært i New York, har du verdensberømte attraksjoner som Frihetsgudinnen, Empire State Building og Times Square til gode. Hvis du har vært her før, står en million andre severdigheter, bydeler, butikker, museer, restauranter og aktiviteter i kø.

Les mer om New York

Reiser til New England

New England

De seks statene som ligger i det nordøstlige hjørnet av USA utgjør New England, og det er en drøm å reise rundt i dette området hvis du er glad i natur, kultur og historie. Den største byen er Boston, og her venter sjarmerende, gamle gater og storbyliv. Langs kysten av Maine og Rhode Island ligger hyggelige havnebyer, hvor du har mulighet til å reise på hvalsafari og få servert friskfanga hummer. I Vermont og New Hampshire finner du vakre fjell og store skoger, som spesielt om høsten er en fryd for øyet.

Les mer om New England

Reiser til Washington D.C.

Washington D.C.

Hovedstaden i Amerikas forente stater og verdens maktsentrum er helt klart et besøk verdt på turen din i det østlige USA. Her kan du se verdens mest berømte hus, Det hvite hus, samt politiske institusjoner som Capitol og Supreme Court. I den historiske parken National Mall ligger flere monumenter for viktige begivenheter i amerikansk historie. Og så er Washington D.C. spekket med museer, som kan underholde både barna og de mer rutinerte museumsgjestene.

Les mer om Washington D.C.

Reiser til Philadelphia

Philadelphia

Enhver rundtur på den amerikanske østkysten bør inneholde et stopp i storbyen Philadelphia. Her venter flere historiske opplevelser, da det var her «the Founding Fathers» erklærte den amerikanske uavhengigheten og skrev under på USAs grunnlov i 1776. I tillegg til de historiske minnesmerkene kan du glede deg til en moderne storby, hvor du kan spise den kjente «Philly cheesesteak», handle momsfrie klær og se stedene hvor Rocky Balboa løper i filmene.

Les mer om Philadelphia

Reiser til Niagara Falls

Niagara Falls

På grensen mellom Canada og den amerikanske staten New York bruser de enorme fossene i Niagara Falls. Det er et av de største naturfenomenene i Nord-Amerika, og det er et opplagt stoppested på en reise til det østlige USA. Du kan se dem fra begge sidene av grensen – uansett hvilken du kommer fra er du garantert en helt spesiell opplevelse. Å stå rett ved siden av fossene og se de enorme vannmassene strømme ut over kanten og brase 50 meter ned i Niagara-elva er noe du sent vil glemme.

Reiser til Florida

Florida

Hvis du har lyst på sol og strand på turen din til USA, er Florida stedet. «The Sunshine State» i sørøst har fantastiske sandstrender, deilige hoteller og det gode været som kjennetegner staten. I tillegg til dette byr Florida på enorme fornøyelsesparker, naturopplevelser i Everglades National Park og morsom sightseeing i Miami, og dette gjør også Florida til en veldig familievennlig stat. Du kan enkelt kombinere en tur til New York eller en rundreise i New England med badeferie i Florida.

Les mer om Florida

Været på østkysten

New York

Boston

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.