BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Florida Keys

Et tropisk paradis på tuppen av USA

Reiser til Florida Keys

Nyt utsikten fra den fortryllende «Overseas Highway»

Florida Keys, eller bare “the Keys”, består av over 100 små øyer samlet i en øygruppe som ligger i forlengelse av hverandre utenfor sørspissen av Florida. Kjøreturen mellom dem er en unik opplevelse, men vi anbefaler også å legge inn et opphold på de magiske øyene i løpet av turen din til Florida.

Den berømte Overseas Highway går fra Miami til landets sørligste punkt, Key West, og den 200 kilometer lange strekningen forbinder hele Florida Keys. På den ene siden har du utsikt til Mexicogolfen og på den andre har du Atlanterhavet, og til sammen gir det deg følelsen av å ha kommet til en unik, tropisk verden. Gled deg til de fantastiske hvite strendene, mangroveskogen og turkist vann så langt øyet rekker.

Fakta om Florida Keys
  • Ingbyggertall: 73.000
  • Tidsforskjell: -6 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Florida Keys

Key West – karibisk feriestemning

Det er en berømt karibisk feriestemning på Key West. Den verdenskjente øya ligger nærmere Cuba enn Miami, og er siste stopp blant øyene i «the Keys». Her finner du både fredelige bounty-strender og et yrende byliv, hvor du kan gå ut og spise friskfanga fisk og skalldyr, kjøpe kunst og cubanske sigarer og se det mangfoldige nattelivet utfolde seg når den fargesprakende solnedgangen har lagt seg.

I den gamle bydelen finner du byens turistattraksjoner. Her kan du gå langs den livlige hovedgaten Duval Street eller besøke den populære havnefronten Mallory Square, hvor du kan være med på «Sunset Celebration» hver kveld – et helt spesielt show som blir arrangert for å feire solnedgangen. Hvis du heller vil nyte de vakre omgivelsene i fred og ro, finnes det mange hoteller i den nye bydelen som gir deg mulighet til nettopp det.

Mange store personligheter og kunstnere har gjennom tiden hatt et spesielt forhold til Key West. Den mest kjente av dem er kanskje forfatteren Ernest Hemingway, som har bodd og skrevet flere av mesterverkene sine her. Stikk innom huset han bodde i eller nøy deg med å føle på stemningen i byen, som er lett gjenkjennelige hvis du har lest noen av bøkene hans.

Key Largo

Key Largo – verdens dykkerhovedstad

Key Largo er den første øya du kommer til når du tar Overseas Highway – men la deg ikke lure av den korte avstanden hit. Kulturelt sett er det et hav av forskjell mellom fastlandet og den 53 kilometer lange øyen. Her møter du fra første øyeblikk frodig mangroveskog, palmetrær og en kystlinje med myk, hvit sand, men dette er ikke det beste ved Key Largo. Det er under havoverflaten man for alvor forstår øyas fulle skjønnhet.

Det er et utrolig rikt dyreliv i vannet rundt øya, og her kan du oppleve både havskilpadder og fisk og koraller i alle farger og fasonger. Det må ses på en tur til Key Largo! Det kan du gjøre enten ved hjelp av snorkel eller dykkerutstyr i for eksempel fantastiske John Pennekamp Coral Reef State Park. Ikke langt herfra står den knapt tre meter høye bronsestatuen «Christ of the Deep», som er et av de mest fotograferte monumentene under vann.

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.