Nasjonalpark

Kenai Fjords

Fjorder, breer og hvaler

Reiser til Kenai Fjords

På en tur til Kenai Fjord nasjonalpark kan du oppleve Alaskas fortryllende fjorder. Der isklumper flyter side om side med store sjødyr i det stille vannet. Og der landskapet er skapt av breer som fremdeles styrer den rå naturen. Nasjonalparken ligger på Kenai-halvøya i det sørlige Alaska rundt byen Seward. Store deler av Kenai Fjords nasjonalpark er bare tilgjengelig via vann, men du kan også kjøre og gå til severdighetene. Opplev det hele på en tur i Alaska.

Stat
Alaska
Ideelt reisetidspunkt
Forår, sommer og efterår
Tidsforskjell
-10 timer

Våre turer til Kenai Fjords nasjonalpark

Her kan du se forslagene våre til de beste turene til Kenai Fjords. Les mer og finn inspirasjon til din egen tur - bare husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

Sejl på fjordene i Alaska
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vannsport

Seil på fjordene - Vil se Kenai Fjords nasjonalpark på ekte, må du unne deg en båttur. På den måten kommer du nær isblokkene som flyter rundt, og du kan se otere som leker i vannet og sjøløver som soler seg på steinene.

Seward
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise

Seward - Havnebyen Seward er utgangspunktet når du utforsker Kenai Fjords nasjonalpark. Her kan du bo og arrangere turer fra. Det er også Seward du seiler til og fra på et cruise i Alaska-Canada.

Finn inspirasjon til turen til Kenai Fjords nasjonalpark

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Kenai Fjords nasjonalpark.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg