BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Tulum

Drømmestrender, mayaruiner og autentiske opplevelser

Reiser til Tulum

Få Mexico under huden i Tulum

Tulum er både navnet på en liten by inne i landet og en fantastisk bounty-strand litt utenfor byen. På en tur til Tulum får du det beste fra flere verdener: autentiske opplevelser blant de lokale i byen, spirituell avslapning med tærne i sanden og noen av Mexicos største severdigheter.

Det er ikke mange andre steder i verden hvor du kan se en verdensberømt turistattraksjon samtidig med at du befinner deg i idylliske omgivelser med finkorna sand, lette bølger og grønne palmer. Men det kan du på en reise til Tulum. Du kan bo der i ukesvis hvis du har behov for å komme deg litt vekk i lenger tid, eller du kan kombinere oppholdet ditt med de større badebyene Cancún eller Playa del Carmen.

Fakta om Tulum
  • Innbyggertall: 28.000
  • Valuta: Mexicanske peso
  • Tidsforskjell: -7 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 180 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Tulum

Byen Tulum og stranda Tulum

En reise til Tulum kan bety to veldig forskjellige ting; byen Tulum og stranda Tulum. Byen ligger ca. 20 minutters kjøretur fra vannet, og her kan du oppleve det autentiske Mexico i en liten by der du møter flere lokale enn turister, og du kan spise på små, enkle spisesteder, hvor de serverer den beste mexicanske maten du har smakt noensinne. Du finner derimot ikke den samme luksusen her som ute ved vannet.

På den nordlige siden av byen ligger store, eksklusive hoteller som kan huse både familier og par på bryllupsreise, mens den sørlige delen av byen har bungalows og mer avslappende hoteller. Det er også flere steder som tilbyr yoga og serverer vegansk mat her, så alt er lagt til rette for at du virkelig skal komme i zen.

Mayaruinene Tulum og Coba

Tulum er også byen hvor du finner et av verdens mest fotograferte steder. Helt nede ved vannet, på noen steile, rå klipper, troner en flere hundre år gammel mayaruin. Den har blitt grålig med tiden, men det er ingen tvil om at det var et imponerende bygg en gang i tiden. Den, og de andre ruinene som er del av det arkeologiske området Tulum Ruins, er et besøk verdt på turen din til Tulum.

Hvis du ikke får nok av å se ruiner her, bør du også besøke Coba Ruins, som ligger inne i landet, men under en time vekk. Coba var også en viktig mayaby en gang, men denne ligger inne i en tett, grønn skog mellom to sjøer, hvilket gjør området mer mystisk. Her kan du være litt mer alene når du utforsker de utrolige ruinene.

Et levende akvarium

I nærheten av Tulum ligger et helt spesielt vannland, som ikke bare er for barn. Xel-Hà er navnet på vannparken som er laget av en naturlig lagune, og er som et paradis for alle naturelskere. Her kan du svømme i helt klart havvann og se en mengde forskjellige fisker i flotte farger og morsomme fasonger. Du kan også hoppe fra klipper, kjøre i løypestreng, bade i cenoter, reise på båtturer i en badering og mange flere aktiviteter for hele familien.

Men du trenger ikke reise til en park hvis du vil svømme i eksotiske omgivelser – det kan du også gjøre på Tulum Beach, som er en av de flotteste i Mexico.

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.