BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Den klassiske rundreise i Florida

Topp underholdning og karibisk atmosfære i solskinnsstaten

14 dager fra 10.695,-

Den klassiske rundreise i Florida

14 dager fra 10.695,-

Gled hele familien i fantastiske Florida

«The Sunshine State» er ikke overraskende en av USAs mest populære feriedestinasjoner. Florida har noe for både unge og gamle – og så er staten bada i solskinn mesteparten av året. Vi har satt sammen det beste av Florida på to uker: fargerik storbystemning i Miami, gigantiske fornøyelsesparker i Orlando, hyggelige strender i Fort Myers og tropiske bounty-øyer i Florida Keys.

Reiseplanen under er ikke fastlagt, men kan tilpasses etter ønskene deres.

Foreslått reiseplan
DAG 1 - 4: MIAMI

Miami skylineRundreisa deres i Florida begynner i solskinnsstatens berømte storby, Miami. Her lander dere og kommer til å kjenne den lune brisen som gjør Florida så populær med en gang. Været er stort sett alltid fint, og i Miami nyter de den i fulle drag.

Den seks kilometer lange tangen som går ut fra fastlandet, Miami Beach, er egentlig en hel by i seg selv, men for mange er den synonym med Miami. Her kan dere ligge og slappe av på den brede sandstranda, ta en dukkert i Atlanterhavets bølger eller gå en tur på den kjente promenaden Miami Beach Boardwalk, som flittig blir brukt av mosjonister, hundeluftere og strandløver.

Rett bak stranda og promenaden finner dere Ocean Drive, der alt ligger til rette for en livlig bystemning. På gatene i dette området kan dere se de pastellfarga art deco-bygningene som Miami er kjent for, og så kan dere shoppe, spise og feste hele dagen og natta.

Hvis dere har lyst til å shoppe mer – og til noen mer favorable priser – kan dere med fordel kjøre en tur til det gigantiske shoppingsenteret Sawgrass Mills, der dere kan få alle de kjente merkene til helt andre priser enn hjemme i Norge.

Herfra kan dere kjøre til Orlando (380 km/240 mil – 3,5 timer)

DAG 4 – 8: ORLANDO

Hvis Miami er slaraffenland for solglade turister med hang til fest og shopping, er Orlando et enda villere slaraffenland for barn og barnslige sjeler. Byen i det sentrale Florida er verdens hovedstad for fornøyelsesparker, og man kan enkelt bruke et par uker her hvis man elsker attraksjoner og har turpass til alt. Vi foreslår fire overnattinger til familier, slik at dere også har litt tid til å gjøre andre ting.

Den største attraksjonen i Orlando er også verdens største fornøyelseskompleks, Walt Disney World Resort, som består av fire forskjellige parker og to vannland, og her alene kan dere bruke dagevis på å leke Disney-prinsesser, hilse på Mikke Mus og prøve alle berg-og-dalbanene. Dere kan også bo på et av de mange temahotellene inne i resortet for å få hele Disney-opplevelsen.

Universal Studios, Kennedy Space Center og SeaWorld er noen av de andre kjempestore fornøyelsesparkene som helt klart er verdt et besøk. Reisekonsulentene våre kan hjelpe dere med å prioritere de rette parkene for familien deres og booke inngang, slik at dere ikke trenger å kaste vekk tida på å stå i kø.

Heretter foreslår vi at dere kjører til Fort Myers (240 km/150 mil – 3 timer)

DAG 8 – 11: FORT MYERS

Neste stopp på den klassiske rundreisa er Fort Myers på vestkysten av Florida. Her venter noen av USAs beste strender i en perfekt kombinasjon av hyggelig byliv, gode spisesteder og spennende attraksjoner innenfor korte avstander.

Bruk en dag i den fine sanden under palmene på å slappe av etter de heseblesende dagene i Orlando. Det kan dere gjøre på den lange tangen Fort Myers Beach, der vi også anbefaler dere å bo. Herfra kan dere også ta en dagstur til en av øyene i nærheten, Sanibel eller Captiva, som man lett kan kjøre til og hvor det er en fredfylt stemning, skjønne strender og et rikt dyreliv.

I Fort Myers by kan dere slentre rundt i den gamle bydelen River District, der det er 100 år gamle hus med nye restauranter, butikker og barer som inviterer til at man slår seg ned og nyter livet. Dere kan også se de såkalte «vinterhusene», der bilgiganten Fords grunnlegger, Henry Ford, bodde sammen med oppfinnervennen hans, Thomas Edison, som blant annet oppfant diktafonen.

Fra Fort Myers kan dere også besøke Floridas berømte alligatorer i sumpen Everglades National Park. På sørspissen av staten ligger det store sumpområdet, og her kan dere bli med ut på guida båtturer og se de store krypdyrene på nært hold. Det vil være et naturlig stopp på veien når dere er på vei videre.

Fra Fort Myers kan dere kjøre på Overseas Highway til Key West (480 km/300 mil – 5,5 timer)

DAG 11 – 12: KEY LARGO

Key LargoNeste stopp på rundreisa er på Key Largo, som er den første øya man kommer til når man kjører fra fastlandet. Her anbefaler vi dere å ta en overnatting på veien tilbake til Key West for å oppleve «Dive Capital of the World», som Key Largo også blir kalt.

Rundt øya er det et fantastisk fargestrålende liv i den undersjøiske nasjonalparken John Pennekamp Coral Reef State Park. Her blir det rike dyre- og plantelivet beskytta, og dere kan oppleve det med snorkel eller dykkerutstyr, hvor dere kan se både havskilpadder, flotte fisker og koraller i alle former og farger.

Dere kan også ligge og nyte de siste strålene av Floridas sol, spise en god avslutningsmiddag og kjøpe suvenirer til å ta med hjem fra den herlige rundreisa deres.

Fra Key Largo kan dere kjøre på Overseas Highway til Key West (170 km/156 mil – 2 timer)

DAG 12 - 14: KEY WEST

Som den siste i rekken av de over 100 småøyene i Florida Keys, er Key West den mest berømte. Men før dere kommer så langt har dere fornøyelsen av å kjøre på den 200 kilometer lange veien Overseas Highway, som forbinder øyene med lange broer. Det er en utrolig opplevelse å kjøre midt ute på havet, som absolutt skal prøves.

Når dere kommer til Key West, er dere også ved det sørligste punktet i USA (bortsett fra Hawaii). Det står en stor betongbøye her, som markerer punktet med teksten «Southernmost Point» og det er et fint ferieminne å få tatt et bilde her. Den tette forbindelsen til Karibia blir også avspeila i omgivelsene og livsstilen på Key West. Hvit sand, turkist vann og eksotisk mangroveskog danner de fysiske rammene om en tilbakelent hverdag.

Her kan dere ligge på stranda, snorkle, svømme med delfiner eller stå på jetski, hvis dere har lyst på litt mer action. En morsom måte å oppleve øya på, er ved å leie jetski og kjøre rundt med en guide. Senere kan dere gå en tur i hovedgata Duval Street, der det er shopping, friskfanga fisk på menyene og hyggelige barer hvor dere kan runde av dagen med en mojito i beste Hemingway-stil. Den berømte forfatteren hadde et hus i byen, som dere også kan se.

Fra Key West kan dere kjøre til flyplassen i Miami (257 km/160 mil – 3 timer)

Prisoversikt
Sesong
Måneder
Lengde
Pris
Vår mar. – mai 14 dager fra 11.095,- per person
Sommer jun. – aug. 14 dager fra 12.995,- per person
Høst sep. – nov. 14 dager fra 12.095,- per person
Vinter des. – feb. 14 dager fra 10.695,- per person

Alle priser er per person ved 2 voksne og 2 barn (under 12 år) i samme hotellrom.
Rabatt ved barn under 12 år og større grupper.
Ved høytider og helligdager bør man forvente en høyere pris enn fremvist.

Reisens innhold
 • Fly med forpleining og bagasje
 • Mellomklassehoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, frie kilometere og skatter
 • Reiseforsikring
 • Avbestillingsforsikring
 • Resort-avgifter (kan forekomme på enkelte hoteller)

Våra reiseforslag

Prisoversikt

Sesong
Måneder
Lengde
Pris
Vår mar. – mai 14 dager fra 11.095,- per person
Sommer jun. – aug. 14 dager fra 12.995,- per person
Høst sep. – nov. 14 dager fra 12.095,- per person
Vinter des. – feb. 14 dager fra 10.695,- per person

Alle priser er per person ved 2 voksne og 2 barn (under 12 år) i samme hotellrom.
Rabatt ved barn under 12 år og større grupper.
Ved høytider og helligdager bør man forvente en høyere pris enn fremvist.

Reisens innhold
 • Fly med forpleining og bagasje
 • Mellomklassehoteller
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, frie kilometere og skatter
 • Reiseforsikring
 • Avbestillingsforsikring
 • Resort-avgifter (kan forekomme på enkelte hoteller)
Bestill et uforpliktende tilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.