Nasjonalpark

Olympic

Isbreer og regnskog på samme halvøy

Reiser til Olympic nasjonalpark

Olympic National Park ligger på Olympic-halvøya i den fjerneste nordvestlige krogen av USA. Parken er ikke så kjent blant reisende som den burde være. Midt på halvøya tårner snødekte fjell seg opp mens frodig regnskog og varme kilder bukter seg lengre nede i terrenget. Det er dette enorme mangfoldet som gjør Olympic National Park så spesiell - og så kan du til og med oppleve det uten horder av andre turister. Det er lett å bruke et par dager her.

Stat
Washington
Ideelt reisetidspunkt
Maj - september
Tidsforskjell
-9 timer
Peninsula loop
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Olympic Peninsula Loop - Den beste måten å oppleve naturen akkurat her, er ved å kjøre i loop hele veien rundt halvøya. På veien ser du de mest interessante stedene i nasjonalparken. Dette kan gjøres på to dager eller mer, for de som ikke vil rappe seg.

Østers
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Østers - På den østlige siden av loopet finner du Hama Hama Oysters Saloon, som du bør ta turen innom, dersom du liker østers. Den 100 år gamle familiebedriften serverer de deiligste, friske østers fra Hood Canal.

Finn inspirasjon til turen til Olympic National Park

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Olympic National Park.