Nasjonalpark

Acadia

Den vakreste naturen på østkysten

Reiser til Acadia nasjonalpark

Acadia National Park i Maine bør stå på alle lister over ting å se og gjøre i New England. Parken ligger på Mount Desert Island rett ved kysten av Maine. Foruten fantastiske fjell finner du også de vakreste, rå kyststrekninger på landets østligste kanter. Gled deg til å klatre østkysten høyeste fjell, padle kajakk på en rolig innsjø og vandre i dype granskoger. Med den sjarmerende byen Bar Harbor ved inngangen til Acadia nasjonalpark, har du den ideelle kombinasjonen av friluftsliv og avslapning her.

Stat
Maine
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer
Park Loop Road i Acadia National Park
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Park Loop Road - En kjøretur på denne 43 kilometer lange veien er beste måten å oppleve Acadia på. Veien går i loop rundt øya og tar deg innom de mest interessante stedene. Men sørg for også å komme deg ut av bilen og nyte naturen på nært hold.

Spis popovers på din rejse til Acadia National Park
Anders
Anders Pedersen
REISEKONSULENT

“Når du er ved Jordan Pond, bør du få ettermiddagste og popovers på Jordan Pond House. Et tradisjonelt spisested som minner om en muffin-formet vaffel, og utsikten fra restauranten er helt magisk.”

Finn inspirasjon til turen til New England

Vi har samlet noen av våre beste guides og artikler til deg her. Les mer og få inntrykk av hva du kan forvente av en tur til New England.