BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Storbyferie

Shopping og severdigheter i verdensklasse

Storbyferie

Opplev USAs ikoniske storbyer i virkeligheten

Man kan ikke si storby uten å si USA, der skyskraperne ble skapt og hvor du fortsatt finner de mest nyskapende og spennende av sitt slag. Med de amerikanske tøymerkene og prisene, kan du shoppe til du faller om. Du kan gå på noen av de mest berømte museene, spise på de beste restaurantene og merke den helt spesielle stemninga, som kun eksisterer i disse byene.

Gå rundt på Manhattan i New York og se alle de stedene du har sett på film så mange ganger før med egne øyne. Kom helt tett på stjernene i Los Angeles, der du kan se herskapshusene deres og spise der de spiser. Slå deg løs i Las Vegas, der du kommer langt for pengene, og kan få et eventyr i de store kasinoene og luksushotellene på den neonopplyste The Strip. Eller besøk de mange, mange andre spennende storbyene som USA og Canada har å by på. USATours kan fortelle deg mer om dem alle sammen.

Storbyferie i USA

Reiser til New York

New York

Byen som aldri sover, New York, har alt det en storbyferie skal ha og litt til. Opplev blant annet Central Park, Empire State Building og Frihetsgudinna og dra på oppdagelse i de mange unike bydelene, som Manhattan, Brooklyn og Queens.

Les mer om New York

Reiser til San Francisco

San Francisco

Opplev den fascinerende storbyen San Francisco, som med de karakteristiske trikkene sine, de steile bakkene og mange fargerike kvarterer absolutt bør ses. Stikk også innom byens landemerke Golden Gate Bridge, få en maritim matopplevelse på Fisherman’s Wharf eller besøk det myteomspunne fengselet Alcatraz.

Les mer om San Francisco

Los Angeles, California

Los Angeles

Englenes by, L. A., har mange spennende attraksjoner og severdigheter, og er hjemstedet til utallige berømtheter. Opplev det ikoniske Hollywood-skiltet, Universal Studios eller den dyre shoppinggata Rodeo Drive.

Les mer om Los Angeles

Reiser til Chicago

Chicago

Den sjarmerende storbyen Chicago er kjent for arkitekturen sin, museer og kultur, og er også det stedet der jazz- og bluesmusikken blomstret for alvor. Besøk et av de mange spillestedene, restaurantene og barene på Lincoln Avenue eller Clark Street, og merk den vaskeekte Chicago-stemninga.

Les mer om Chicago

Reiser til Washington D.C.

Washington D.C.

Den amerikanske hovedstaden Washington D. C. er maktsentrumet for amerikansk politikk. Opplev de ikoniske politiske bygningene, minnesmerkene og kulturelle monumentene, som f. eks. Det hvite hus, The Washington Monument eller Lincoln Memorial.

Les mer om Washington D.C.

Boston

Storbyen Boston er spesielt kjent for de mange universitetene, museene, sportslagene og tv-seriene, som for eksempel «Sams bar». Besøk blant annet JFK museet og Harvard Museum of Natural History. Storbyen byr også på mange gode shopping-muligheter og spennende matopplevelser.

Les mer om Boston

Reiser til Philadelphia

Philadelphia

Philadelphia er sentrum for mange historiske attraksjoner og begivenheter, samt kunstverker – besøk blant annet Philadelphia Museum of Art. Her er det også mulighet til å gå på shopping og få noen spennende kulinariske opplevelser på moderne restauranter.

Les mer om Philadelphia

Alle destinasjonene

Storbyene i USA byr på tallrike fantastiske opplevelser, attraksjoner og severdigheter. Og du kan også kombinere storbyferien din med flere destinasjoner! USATours hjelper deg med å sette sammen ei unik drømmereise til spektakulære storbyopplevelser.

Les mer om alle destinasjonene

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.