BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Pacific Northwest

Magisk natur og attraktive storbyer på stillehavskysten

Reiser til Pacific Northwest

Aktiv ferie og forkjælelsestur – få det beste av to verdener

På en tur til Pacific Northwest kan du stå opp til synet av snødekte fjell, gå turer i frodige skoger midt på dagen, få en dukkert i Stillehavet om ettermiddagen og avrunde dagen med en lokalt brygga øl i en livlig storby.

I regionen Pacific Northwest, som i hovedsak dekker over statene Washington og Oregon, finner du blant annet den storslåtte fjellkjeden Cascades, den vakre Stillehavskysten, USAs djupeste sjø og verdens høyeste trær. Legg til den hippe storbyen Seattle og Portland, og du har drømmeferien for både utendørs-, kultur-, shopping- og matentusiaster.

Fakta om USAs vestkyst
  • Tidsforskjell: -9 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Pacific Northwest

Reiser til Seattle

Seattle – vakker storby

Få en ekte storbyopplevelse i Seattle på turen din til Pacific Northwest. Men du kommer ikke utenom naturen, for byen er vakkert omringet av fjell og vannet Puget Sound. Men mellom skyskraperne venter shopping, museer, kunst, kultur og byliv i verdensklasse. Seattle er blant annet kjent for å være en teknologisk foregangsby og byen der Starbucks Coffee ble født. Det kan du oppleve ved å ta turen opp i byens topp, Space Needle, og kjøle deg ned igjen på en av byens rekordmange kaffebarer.

Les mer om Seattle

Portland – øl- og matmekka

Portland er det andre storbyinnslaget på turen din til det nordvestlige USA, men her kan du faktisk få følelsen av å være i Europa. Folk sykler rundt i den grønne byen, og der man normalt finner fast food-steder er Portland fylt med street food og spennende restauranter med mange av landets beste kokker på kjøkkenet. Byen er også kjent for sine mange mikrobryggerier, så Portland er et must for alle med interesse for god mat og drikke. I tillegg er det ingen moms på varene i Oregon, så du kan få enda flere nye klær for pengene i byens butikker.

Olympic National Park

Naturen er hovedattraksjonen på en tur til Pacific Northwest, og i Olympic National Park får du litt av alt; hundrevis av kilometer med rå kyst, snødekte fjell, tåkekledte klippeladskaper og frodige skoger med gamle, mosegrodde trær. Du har uendelig mange muligheter til å utforske den unike naturen. Du kan gå turer, sykle og til og med stå på ski i fjellene. Du kan seile på blikkstille innsjøer i fjellene og på ville elver. Du kan se etter bjørner mellom trærne og fange fisk i sjøene. Du kan ta en dagstur fra Seattle eller campe i nasjonalparken i en lenger periode.

Crater Lake – fortryllende sjø

Den djupeste sjøen i USA ligger i Oregon og er et helt fortryllende syn. Crater Lake er navnet på sjøen som har oppstått i krateret av en utslukka vulkan i fjellkjeden Cascades. På grunn av dens høye beliggenhet blir sjøen fylt med snø og regn året rundt, noe som gir den det rene vannet og den djupblå fargen. Ute i sjøen stikker en vulkanøy opp av vannet, og hele veien rundt sjøen kan du se toppen av den gamle vulkanen. Det er et av de vakreste naturfenomenene i USA, som absolutt er et besøk verdt på turen din til Pacific Northwest.

Redwood – 100 meter høye trær

En annen helt unik naturopplevelse finner du sør for grensen til California. I Redwood National Park vokser noen av verdens høyeste trær, som kan bli opp til 100 meter høye. De vokser så tett at når man går mellom dem, trenger sola bare igjennom som smale lysstråler. Det er en overveldende følelse å stå ved siden av de enorme stammene, og det er fantastisk vakkert å gå gjennom nasjonalparken. I tillegg til rødtrærne finner du flotte elver, bekker og kyststrekninger med nydelige utsikter til klippene og Stillehavets bølger.

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.