BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til San Diego

Barnevennlig storbyferie med flotte strender

Reiser til San Diego

Finn den perfekte kombinasjonen av avslapning og aktiviteter for hele familien

På en tur til San Diego får du alt – i strålende solskinn. Her finner du en storby som rommer alt hva hjertet begjærer enten det er museer, attraksjoner, shopping eller mat med røtter til Mexico, som byen grenser til.

I tillegg til alt dette er San Diego velsignet med vestkystens flotteste strender og muligheten for å oppleve mange morsomme og familievennlige aktiviteter, som den berømte San Diego Zoo, Legoland og verdens største skipsmuseum, USS Midway.

Fakta om San Diego
  • Innbyggertall: 1,4 mill.
  • Tidsforskjell: -9 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i San Diego

Reiser til San Diego, California

Aktiv ferie på stranden

San Diego er velsignet med Californias varme og Stillehavets lette briser, noe som gjør klimaet perfekt for alle former for utendørsaktiviteter. Mye av livet i San Diego foregår på den mange kilometer lange kystlinjen som omgir storbyen.

Det finnes en strand for alle. Noen er flate med fin sand, som på halvøya Coronado Island, som er et populært reisemål fra byens sentrum. Mens andre strender ligger ved foten av bratte klipper som i den bildeskjønne bydelen La Jolla.

På alle strendene har du mulighet til å være aktiv. Mange surfere tiltrekkes av bølgene i San Diego, mens andre foretrekker rulleskøyter og sykkelturer langs kysten. Andre igjen nøyer seg med å sole seg og bygge sandslott. Uansett hva du har lyst til, kan du være sikker på at du får en varm velkomst – både fra sola og de lokale.

San Diego Zoo

Store opplevelser for de små

Hvis du har med deg barna til San Diego har dere massevis av moro i vente. Byen er hjemstedet til det gigantiske SeaWorld, som kombinerer vannland og dyreshow. Her kan barna leke i vannrutsjebaner i alle størrelser og se oppvisninger med delfiner, sjøløver og spekkhuggere.

I San Diego Zoo venter mange flere dyr. Byens dyrehage er en av verdens største og beste, og huser over 4 000 dyr. Både unge og gamle kan finne glede i å møte farlige dyr som løver og gorillaer, og se søte og rare dyr som pandaer og flamingoer.

Liker ungene Legoland kan dere besøke det første av sin slags utenfor Danmark. Det ligger nemlig i San Diego og har på amerikansk vis litt mer avanserte berg-og-dalbaner enn det danske, og i tillegg både et vannland og et stort akvarium.

USS Midway i San Diego

Historisk havn med USS Midway

San Diegos plassering har ikke bare velsignet byen med noen av USAs flotteste strender, men også gjort byen til en historisk havneby. Du skal ikke frata deg selv sjansen til å ta en tur på den 3 kilometer lange livlige havnen og muligheten for å se et helt spesielt skip i løpet av reisen din hit.

USS Midway var et av verdens største og lengst opererende hangarskip. Her landet og lettet kampfly, og det ble blant annet brukt under Vietnamkrigen og senest i Golfkrigen. I dag er det verdens største skipsmuseum og San Diegos største attraksjon. Det var også her filmen Top Gun ble filmet.

Sett av god tid til å besøke museet hvor du får muligheten til å sitte i en cockpit og i et katapultsete, prøve en flysimulator, komme ned i de små kahyttene og mye mer. Hvis du ikke er så interessert i historie, er utsikten fra dekket over byens skyline en opplevelse i seg selv.

Været i California

San Francisco

Los Angeles

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.