BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til midtvesten i USA

Autentiske amerikanske opplevelser blant skyskrapere og ødemark

Reiser til midtvesten i USA

Dra på eventyr i storbyer, fjell og ørken

Reiser til Midtvesten i USA byr på erkeamerikanske kulturmøter. På den ultimate bilturen på Route 66 venter amerikanske diners og moteller ved øde landeveier. Og i Chicago og Denver finner du amerikanske sportslag, skyskrapere, kjøpesentre og fast food.

Midtvesten i USA er betegnelsen på de 12 statene som ligger mellom fjellkjedene Rocky Mountains i vest og Appalachene i øst. Det store området er berika med vill natur og et hav av historie, så uansett om du har lyst på en kulturell storbyferie, aktiv ferie i fjellene, bilferie gjennom Det ville vesten eller en kombinasjon av alt, er du sikker på å oppleve store ting i Midtvesten.

Dette skal du oppleve i midtvesten i USA

Route 66

Route 66 – legendarisk roadtrip

En tur på Route 66 er den mest kjente bilferien du kan begi deg ut på. Turen fra Chicago til Los Angeles går langs noen av USAs eldste veier, og er en reise tilbake til en tid da bilismen vokste og moteller, drive in-kinoer og diners blomstret i ødemarka.

Mange av dem som ble bygd på 50-tallet står enda, og dem kan du oppleve på din egne tur langs landeveien. Samtidig opplever du flotte, skiftende landskaper og storbyer, indianerreservater og mye mer.

Les mer om en roadtrip langs Route 66

Reiser til Chicago

Chicago – arkitektur og kultur

USAs tredje største by er full av kulturelle opplevelser for alle og enhver. Det er en sterkt undervurdert storby som man kan bruke en uke på å utforske, eller se på et par dager som del av en større reise i Midtvesten.

En tur til Chicago byr først og fremst på fantastisk arkitektur som kan betraktes fra toppen av de enorme skyskraperne, eller i speilet av byens ikoniske «bønne»-skulptur. Ut over dette er Chicago blant annet kjent for sin fremragende musikk-, sports- og matkultur. Og så kan du oppleve alt dette uten å gå inn i de mange turistene som man møter i andre storbyer.

Les mer om Chicago

Reiser til Denver

Denver – aktiv ferie i storbyen

En reise til Denver har ofte vært det samme som en reise til Rocky Mountains, for byen ligger rett ved foten av den storslåtte fjellkjeden. Men byen i seg selv har også blitt en veldig attraktiv storby, som absolutt er verdt et besøk.

Naturen og utendørsaktivitetene er i fokus i byen med de vakre omgivelsene, men Denver er også full av gode shoppingmuligheter, velrennomerte spisesteder, hyggelige parker, store sportslag og attraksjoner for hele familien.

Les mer om Denver

Været i midtvesten i USA

Denver
Chicago
Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.