BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Playa del Carmen

Sol, snorkling og elegante hoteller langs vannet

Reiser til Playa del Carmen

Svøm med havskilpadder på berømte strender

En tur til Playa del Carmen på Yucatán-halvøyas østkyst byr på mexicansk sol, varme og deilige resorter som passer ethvert behov. Her kan du både finne fred og ro når du trenger det, og en livlig by med butikker og restauranter når du har behov for at det skal skje litt mer.

Du kommer i alle fall ikke til å kjede deg i Playa del Carmen. Du er både i nærheten av øya Cozumel, der du kan dykke ved verdens nest største korallrev, samt den berømte stranda Akumal, der du kan svømme med havskilpadder i krystallklart vann. Og så kan du oppleve 1000 år gamle mayaruiner på en kulturell dagstur i området.

Fakta om Playa del Carmen
  • Innbyggertall: 150.000
  • Valuta: Mexicanske peso
  • Tidsforskjell: -7 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 180 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Playa del Carmen

Playa del Carmen

Perfekt beliggenhet

Playa del Carmen ligger ikke mer enn en times kjøretur sør for Cancún, som nok er den byen du vil fly til når du reiser til Mexico. Det er altså enkelt å komme seg til Playa del Carmen, og samtidig ligger «Playa», som den kalles av de lokale, kun en times tid nord for byen Tulum, der du kan se de fascinerende mayaruinene. En tur til Playa del Carmen byr derfor både på uforglemmelige opplevelser og ren og skjær avslapning.

Sistnevnte foregår i fantastiske omgivelser. Hotellene i området ligger langs kysten, hvor hvit sand møter turkist vann, og det ligner virkelig noe som er tatt ut av et postkort. Hvis dere har lyst til at det skal skje litt om kvelden, kan dere reise inn til byen og nyte en is eller en kald Corona på en av de mange spisestedene og hyggelige barene i området.

Verdens nest største korallrev

Utenfor Playa del Carmen ligger øya Cozumel, som er en verdenskjent destinasjon blant dykkere. Rundt øya blomstrer nemlig verdens nest største korallrev, Great Mayan Reef, under havoverflaten. Det er mer enn 1000 kilometer langt og strekker seg fra Isla Contoy i nærhetene av Cancún i nord til Honduras i sør.

Det er lettvint å reise ut og se de fargerike fiskene og korallene fra Isla Cozumel, og du trenger hverken dykkersertifikat eller erfaring. Du kan også se de mange eksotiske havdyrene som lever her med snorkel. Det er dessuten en fantastisk flott øy, hvor du kan kjøre rundt på scooter og uten problemer finne en strand helt for deg selv.

Skilpaddenes strand

Forestill deg en 20 meter brei strand med kritthvit sand og vann så klart og stille at du kan se tærne dine på den bløte sandbunnen. Sånn er det på Akumal Beach, men det er ikke bare det som gjør den så fantastisk. Det er også på grunn av de mange havskilpaddene som svømmer side om side med badegjestene i bukten.

Det kan du også få oppleve på turen din til Playa del Carmen, da Akumal kun ligger en halv times biltur ned langs kystveien Riviera Maya. Husk dykkermasken, slik at du kan se de vakre havdyrene klart og tydelig.

Mayaenes arkitektoniske vidundere

I tillegg til de flotte strendene er Yucatán-halvøya spesielt kjent for mayakulturen og de ruinene som står som imponerende minner fra fordums tid. De 1000 år gamle ruinene gir et innblikk i en utrolig byggeteknikk, og du kan se flere av de fantastiske ruinene på turen din til Playa del Carmen.

Reis inn i landet og se den mest berømte mayabyen Chichen Itza, der du kan finne et av verdens sju underverker – det enorme tempelet El Castillo. Eller reis sørover til Tulum, der du kan oppleve flere av de flotte mayaruinene, og som er det eneste stedet hvor de er bygget helt ute på kysten. Det er et utrolig syn, så husk kameraet.

Været i Playa del Carmen

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.