BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Cancún

Ubekymret avslapning i Mexicos strandparadis

Reiser til Cancún

Gled deg til stemningsfulle dager på stranda

Cancún er Mexicos badeferieparadis nummer én. Den verdenskjente byen ligger ut til Det karibiske hav og har alt det som solhungrende turister drømmer om. Her venter lange, hvite sandstrender med eksotiske palmetrær og store all inclusive-hoteller på rad og rekke.

Med solgaranti året rundt, flotte restauranter, livlige barer og gode muligheter for å reise på dagsturer er det fullt forståelig at millioner av mennesker reiser til Cancún. Du kan tilbringe hele ferien din her eller kombinere den med flere flotte steder på Yucatán-halvøya, som Tulum og Playa del Carmen.

Fakta om Cancún
  • Innbyggertall: 628.000
  • Valuta: Mexicanske peso
  • Tidsforskjell: -7 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 180 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Cancún

Cancun, Mexico

Luksusliv i hotellsonen

Vi anbefaler at du bor på Zona Hotelera når du reiser til Cancún – et område som bare kalles hotellsonen av nordmenn. Det er en 22 kilometer lang tange som går ut fra kysten formet som et sju-tall. Det er kun en vei som går ut til tangen, og langs den finner du et hav av hoteller med direkte adgang til den deilige stranda.

Hotellene her er høye og luksuriøse, og de fleste av dem tilbyr all inclusive, slik at du kan nyte de flotte omgivelsene uten å tenke på hvor du skal spise neste gang eller bekymre deg over prisen. På veien ut til tangen finner du også mange butikker, restauranter, barer og nattklubber, hvilket gir hotellsonen en livlig atmosfære som minner om den du finner i Miami.

Seil til små paradisøyer

En kort båttur nordøst for byen ligger den lille paradisøya Isla Mujeres, som er lett tilgjengelig fra Cancún. Her er det fredeligere, men strendene er like flotte med turkist, rolig vann og bløt, lun sand. Fergen går hele dagen, og derfor er det enkelt å ta en dagstur ut til øya hvis du trenger å komme deg litt vekk fra den livlige hotellsonen.

På øya Isla Contoy finner du enda mer ro og stillhet. Den ligger lenger nord, men er ikke mer enn en halv times båttur vekk fra byen. Her finner du ikke store hoteller og yrende liv, men uberørt natur og et rikt fugleliv, hvor du både kan se pelikaner og mange andre havfugler.

Se ett av verdens sju underverker

Ruinbyen Chichen Itza er et must på enhver tur til Cancún. Den UNESCO-freda byen ligger et par timers biltur fra byen, men du vil angre hvis du ikke setter av en dag på å se den gamle byen. Den stammer fra mayakulturen, som var etablert i Mexico i år 600 – 900, og ble senere overtatt av itzáfolket, som var bosatt i byen i et par århundrer.

I dag er ruinene en stor turistattraksjon, og det største tempelet i byen, El Castillo, blir sett på som et av verdens sju underverker. Du kan lære mye om hvor velutviklet urbefolkningen var for over 1000 år siden, og synet av El Castillo og de andre velbevarte bygningene kan imponere selv den minst historieinteresserte turist.

Mexico - Valladolid Cenote Samula

Svøm i de sjeldne cenotene

Rundt omkring på hele Yucatán-halvøya finnes det tusenvis av de unike ferskvannshullene som blir kalt cenoter. Det er en form for grotte som er fylt med kaldt og rent ferskvann. Mayafolket forsynte seg med drikkevann i cenotene, og i dag kan du gjøre det samme når du er på tur til Cancún.

Dra på en arrangert tur, start bilen eller lei en sykkel, og kjør til en av de mange cenotene i området. Det er spennende å se dette spesielle naturfenomenet, spesielt fordi du også kan bade i dem. En dukkert i det friske ferskvannet er den perfekte måten å bli kjølt ned på i varmen.

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.