BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Mexico

Strender og mayaruiner som tatt ut av et postkort

Reiser til Mexico

Skjem deg selv bort med en eksotisk badeferie

Mexico er et fantastisk fargerikt land, som byr på mange forskjellige opplevelser for både familier, unge venner og nygifte. Det er først og fremst på Yucatán-halvøya du finner de små mexicanske paradisene, der du både kan koble helt av på stranda og skru opp for opplevelsene blant de 1000 år gamle mayaruinene.

Yucatán-halvøya er plassert ut til Det karibiske hav, og er derfor velsignet med flotte hvite sandstrender med palmer og krystallklart vann så langt øyet rekker. I tillegg ble mange av de viktigste byene til mayafolket, urbefolkningen i Mexico, bygget her, og dem kan du se restene av i de utrolige ruinene som ligger rundt på halvøya. Alt dette kan du ha glede av i de sjarmerende og livlige byene, hvor du får autentisk mexicansk mat og sol for alle pengene.

Fakta om Mexico
  • Innbyggertall: 127.500.000
  • Valuta: Mexicanske peso
  • Tidsforskjell: -7 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 180 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Mexico

Reiser til Cancun

Cancún – Mexicos Miami

Når du reiser til den fantastiske mexicanske halvøya Yucatán vil du sannsynligvis ankomme Cancún. Du kan helt sikkert bli værende her i noen dager eller uker, for den store strandbyen er akkurat så deilig som den er populær. På den 22 kilometer lange tangen som går ut i vannet og huser et stort antall hoteller, handler livet bare om én ting; å nyte det. Her får du sol, varme og en fantastisk utsikt over det turkise havet. Og har du lyst til å oppleve festlig stemning, gode shoppingmuligheter og fantastisk mat vil du ikke bli skuffet i Cancún.

Les mer om Cancún

Reiser til Playa Del Carmen

Playa del Carmen – snorkling og cenoter

Playa del Carmen ligger lengre sør langs kystveien Riviere Maya, og har som Cancún fokus på det gode strandliv. Men du er samtidig også nærme mange steder som egner seg til en utflukt. Du kan for eksempel ta turen til Isla Cozumel, hvor du kan snorkle i verdens nest største korallrev, besøke ruinbyen Chichen Itza, som inneholder et av verdens sju underverker og oppsøke de utrolige cenotene, hvor du kan bade i kalde ferskvannshull under jorden.

Les mer om Playa del Carmen

Reiser til Tulum

Tulum – ruiner og ro

Tulum ligger enda lengre mot sør, og tilbyr en litt annen, mer autentisk badeferie. Her finner du nemlig en liten by som ikke er laga for turister, men hvor du kan møte de lokale i «ekte» mexicanske omgivelser. En gang i tiden var Tulum en viktig kystby for mayaene, og derfor kan du også se storslåtte mayaruiner her. Men du går ikke på kompromiss med strendene ved å reise hit – de paradisiske sandstrendene er minst like flotte her som lenger nord.

Les mer om Tulum

Været i Mexico

Mexico City

Playa del Carmen

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.