BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Den Dominikanske Republikk

Essensen av det tropiske Karibia

Reiser til Den Dominikanske Republikk

Nyt naturen, varmen og livet

En reise til Den dominikanske republikk inneholder alt det du ser for deg når du drømmer deg bort til Karibias paradisøyer; lange, hvite sandstrender med flere palmer enn mennesker omgitt av azurblått hav. Legg til luksuriøse all inclusive-hoteller, og du har alt du trenger for den perfekte, bekymringsfrie badeferien.

Den dominikanske republikk er et karibisk land som utgjør to tredjedeler av øya Hispaniola, mens Haiti utgjør resten. Her finner du hundrevis av kilometer med vakre strender, Karibias høyeste fjell, frodige jungler, fosser, eksotiske dyr og den sjarmerende hovedstaden Santo Domingo hvor du kan gå i Columbus sine fotspor.

Fakta om Den Dominikanske Republikk
  • Innbyggertall: 10,7 mill.
  • Valuta: Dominikansk peso
  • Tidsforskjell: -6 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Den Dominikanske Republikk

Den Dominikanske Republikk

Opplev den tropiske naturen

Selv om strendene med rette er det største trekkplasteret på en tur til Den dominikanske republikk, kan det også lønne seg å utforske mer av landet. Her kan du nemlig oppleve noen av de mest spennende landskapene i Karibia. Du kan gå turer, ri eller kjøre gjennom innlandet, hvor du får se fosser, frodige daler og plantasjer der det blir dyrket kaffe, kakao og sukker.

Hvis du er sugen på mer utfordrende aktiviteter kan du ta en fjelltur i fire av de fem høyreste fjellene i Karibia, som ligger her. Og så møter du kanskje en leguan eller en fargesprakende papegøye på veien.

Andre store dyreopplevelser venter deg under vannoverflaten. Du kan snorkle og dykke rundt Hispaniola året rundt, og under vannoverflaten vil en fargerik verden av fisker og koraller dukke fram. Reiser du til Den dominikanske republikk i januar eller februar, kan du seile ut og se de enorme knølhvalene som svømmer i farvannene rundt øya.

Santa Domingo i Den Dominikanske Republikk

Historiske Santo Domingo

Hovedstaden i Den dominikanske republikk, Santo Domingo, er den eldste kolonibyen i Amerika, og det var her Christopher Columbus gikk i land i 1492. Det kan fortsatt ses i den gamle, UNESCO-freda bydelen Zona Colonial, som du ikke må glemme å besøke i løpet av turen din til Den dominikanske republikk.

Her kan du gå i gamle, brosteinsbelagte gater og se ruinene av et fort, en katedral, et kloster og palasset til Christopher Columbus sin sønn – alt sammen fra 1500-tallet og dermed det eldste av sitt slag i «Den nye verden». Det er en fascinerende del av verdenshistorien som du kan nyte i vakre omgivelser.

I Santo Domingo finner du også mange hyggelige restauranter langs de gamle plassene og på havna i den nye bydelen. Gled deg til nydelig, grilla fisk, billig rom og den lokale merengue-dansen, som plutselig kan oppstå ute i gatene.

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.