Destinasjon

Cuba

Rom, revolusjon og stille paradisstrender

Reiser til Cuba

Cuba er et unikt land, der motsetninger møtes. Fra summende Havanna til fredelige Viñales. Fra gamle kolonialhus i Trinidad til splitter nye hoteller i Varadero. På en reise til Cuba vil du oppleve et land, som har vært i dvale i et halvt århundre, men som virkelig har blomstret opp igjen. Nå er rette tid å starte reise-planleggingen til Cuba, dersom du vil ha en autentisk ferie fylt med kultur, gamle amerikanske biler, cubanske sigarer og Che Guevara hyllest. På toppen av dette har Cuba også flotte strender og stadig godt vær.

Hovedstad
Havanna
Ideelt reisetidspunkt
Hele året
Tidsforskjell
-6 timer

Våre reiser til Cuba

Her er våre forslag til de beste reisene til Cuba. Les og få inspirasjon til din egen reisen - men husk at vi kan skreddersy turen akkurat slik du ønsker.

Havana
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

Havanna - Når du reiser til Cuba, lander du i Havana. Her bør du bruke minst et par dager på å merke stemningen blant de vakre gamle husene. Se de fargerike amerikanske bilene på gaten og avslutt dagen med sigar og cuba libre.

Salsa
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
REISEKONSULENT

“På Cuba bør du prioritere en salsa-kveld. Stikk innom en bar eller nattklubb en hvilken som helst kveld i uken og nyt showet! Ovenpå en heftig mojito eller to, kanskje du også er klar på å lære noen skritt.”

Finn inspirasjon til reisen til Cuba

Vi har samlet noen av våre beste guider og artikler til deg her. Les og få et inntrykk av hva du kan forvente av en tur til Cuba.

Slik kan vi hjelpe deg

Interessert i en reise? Bestill et tilbud her, eller ring oss i åpningstiden. Det har ikke noe å si om du ikke har alle detaljene på plass - vi hjelper deg med alt.

  1. Du bestiller tilbud - helt uforpliktende
  2. Vi ringer deg og hører om dine ønsker
  3. Ut ifra vår samtale skreddersyr vi en pakkereise til deg
  4. Når du er fornøyd, bestiller vi alt for deg