BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Reiser til Bahamas

En perlerekke av 700 kritthvite bountyøyer

Reiser til Bahamas

Svøm med fargerike fisker og de søte Bahamas-grisene

Bahamas er en eksotisk øygruppe bestående av rundt 700 småøyer som ligger i forlengelse av hverandre utenfor den sørøstlige kysten av Florida. Her er sanden kritthvit, vannet noe av det klareste i verden og under havoverflaten finner du et fargestrålende liv av fisk og koraller.

Kombinert med det store utvalget av aktiviteter og flotte hoteller, gir Bahamas deg de ideelle rammene for en ekstraordinær badeferie. Å reise på cruise fra Miami til Bahamas er en veldig god mulighet for å få kombinert storbyferien med strandlivet, men du kan også stikke av på en lengre ferie på en eller flere av de fantastiske øyene, eventuelt som en avslutning på en reise til østkysten av USA.

Fakta om Bahamas
  • Innbyggertall: 391.000
  • Valuta: Amerikanske dollar + Bahamanske dollar
  • Tidsforskjell: -6 timer
  • Ideelt reisetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nei, opp til 90 dager
  • UDs reiseråd: Les mer her..
Dette skal du oppleve i Bahamas

Reiser til Bahamas

New Providence – hovedøya som har alt

På en tur til Bahamas vil du sannsynligvis ankomme New Providence. Dette er hovedøya hvor de fleste av Bahamas’ 300 000 innbyggere bor. Her ligger hovedstaden Nassau, som vil ta varmt imot deg når du seiler inn mot den hvite kystlinja eller lander på den lille grønne flekken av en øy i det turkise vannet.

Hvis du vil slappe av kan du selvfølgelig gjøre det på de vakre sandstrendene, for eksempel på Paradise Island, hvor scener fra Pirates of the Caribbean og James Bond-filmene har blitt filmet. Men det er også massevis å gjøre i Nassau.

Dra på dykke- eller snorkleturer ved korallrevene rundt øya, kjøp flotte stråhatter på de lokale markedene eller spar penger på taxfree-varene i byens kommersielle sentrum – og bruk noen av de oppsparte pengene på kasino eller en god restaurant.

Reiser til Bahamas i Karibia

Grand Bahama – naturlige underverk

Grand Bahama er den nordligste øya i Bahamas. Den ligger kun 85 kilometer fra Palm Beach i Florida, og derfor har Grand Bahama vært en av amerikanernes foretrukne ferieøyer, og man forstår godt hvorfor. Den har nemlig hundrevis av kilometer lang kystlinje med finkorna sand og eksotiske palmer som går ned til det deilige vannet. Naturen her er fredet, så den står fortsatt uberørt og vakker.

Padl gjennom mangroveskogen som kun er fremkommelig med kajakk. Opplev øyas imponerende nett av undervannsgrotter, som du også kan dykke i. Eller besøk den populære botaniske hagen Garden of the Groves, der det lever sjeldne fugler og vokser tropiske planter.

Exuma-øyene – griser i paradis

Midt i Bahamas ligger den lange rekken av 365 småøyer som til sammen kalles Exuma Islands. Disse kan tilby noen av de flotteste strendene i Karibia, og mange av dem er faktisk kun små, hvite forhøyninger i vannet som bare kan nås med båt. Det bor altså ingen mennesker her, som gjør den uspolerte bounty-opplevelsen enda villere.

Det er også ute på disse øyene, Big Major Island, at du finner de helt spesielle Bahamas-grisene, «the swimming pigs». På Pig Beach, som stranda passende nok kalles, lever det nemlig griser i vannet. Man vet ikke hvordan de har havnet her, men stranda har blitt et reisemål for mange turister som ikke overraskende må se dem med egne øyne. Grisene er tamme og kommer selv bort når turistene ankommer med båt, så du kan godt klappe dem hvis du har lyst til det.

I tillegg til dette byr Exuma-øyene på luksuriøse resorts og fantastiske snorklemuligheter, der du blant annet kan svømme med fredelige haier og havskilpadder.

Bestill et uforpliktende reisetilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Slik bestiller du en reise hos oss
Kontakt oss
Du får en personlig reiseveiledning
Reisen din blir booket
Du skal ut å reise

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor. Det gjør ingenting hvis det mangler et par detaljer. Vi hjelper med reiseplanen. Du kan også ringe til oss på tlf. 21 95 01 49

Hos USATours får du din helt egne reisekonsulent. Sammen går dere gjennom ønskene dine for reisen og får avklart alle spørsmål, slik at reisen blir skreddersydd dine behov.

Når reisen er som dere ønsker, booker vi den og sørger for at alle detaljene er på plass, slik at du er klar til avreise. Nå kan du begynne å glede deg!

Dere er klare for avreise. USATours er med hele veien, og står klar til å hjelpe deg før, under og etter reisen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.