Destinasjon

Reykjavik

Verdens nordligste hovedstad

Reiser til Reykjavik

Reykjavik er det perfekte utgangspunkt for en ferie på Island. Hovedstaden er hjemsted for nesten 2/3 av landets befolkning på 360 000 innbyggere, og til tross for sin lille størrelse byr den på store opplevelser. Her bor tradisjonelle fiskere i strikkegensere side om side med fasjonable ungdommer som jobber med kunst og kultur. Byen har noen must-see attraksjoner, men ellers er det spesielt atmosfæren og de gode restaurantene du kan se frem til. Hvis du planlegger en langhelg på Island eller noen få dager på vei til USA, anbefaler vi å bo i Reykjavik under hele oppholdet.

Land
Island
Ideelt reisetidspunkt
April - september
Tidsforskjell
-2 / -1 timer
RING OSS PÅ
rejser til reykjavik blå lagune
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Pool Created with Sketch.
Pool
Icon / Romantik Created with Sketch.
Romantisk

Den Blå Lagune - Når du reiser til Reykjavik kan man ikke komme utenom et besøk i Den Blå Lagune. Det varme badet ligger en 45 minutters kjøretur fra byen. Det er opplagt å besøke lagunen på vei til eller fra flyplassen i Keflavík. Gled deg til å nyte velbehaget av varmen og mineralene i vannet!

rejser til reykjavik restauranter
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

Gode restauranter - "Jeg ble overrasket over hvor mange gode restauranter det er i Reykjavik. Med tilgang til lokale råvarer som vilt, fisk og skalldyr er det islandske kjøkken virkelig spennende! Du kan prøve det på små, koselige fiskerestauranter og mer ambisiøse gourmetrestauranter."

arbær outdoor museum
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Arbær Open Air Museum - I utkanten av byen ligger det populære utendørsmuseet Arbær. Her kan du lære mer om det tradisjonelle liv i Reykjavik. Her er temautkledte guider som viser rundt gamle, mosedekkede hus, mens kuer og geiter beiter i åkrene.

rejser til reykjavik islandsk hest
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Dagsturer for hele familien - Noe av det beste med Reykjavik er at det er så enkelt å ta dagsturer fra byen. Hvis du vil se attraksjonene i den berømte gylne sirkel, snøscooter på Langjokull-breen eller ride på islandshester langs kysten, kan du gjøre det med utgangspunkt fra Reykjavik.