Destinasjon

Island

Magisk natur i “Landet av is og ild”

Reiser til Island

Varme kilder, grønne fjell og brusende fossefall er blant opplevelsene når du reiser til Island. Øystatens nordlige beliggenhet betyr at du kan se midnattssol om sommeren og nordlys om vinteren. Samtidig ligger Island på et geologisk "hot spot", som har skapt de mange vulkanene, geysirene og varme kildene. Derfor må reise til Island hvis du drømmer om å oppleve noe av den mest spennende naturen i Nord-Atlanteren.

Samtidig er det helt opplagt å stoppe på Island på vei til USA, og det er derfor vi er spesielt glade for det vakre landet i øst. Kombiner f.eks. med storbyferie i New York, en biltur i New England eller en solferie i Florida.

Største by
Reykjavik
Ideelt reisetidspunkt
April - september
Tidsforskjell
-2 / -1 timer
RING OSS PÅ
rejser til island reykjavik
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Seilas

Reykjavik - Islands hovedstad er utgangspunktet for de fleste reiser til Island. Her smelter moderne arkitektur sammen med tradisjonelle fiskehus i pittoreske farger. Du kan kjøre ut og se den vakre naturen på øya på dagtid og spise fantastisk på restauranter i Reykjavik om kvelden.

rejser til island golden circle geysir
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Den Gyldne Sirkel - Et must på enhver reise til Island er denne kjøretur. Det tar en hel dag og forbinder tre av hovedattraksjonene sørøst på øya: Den majestetiske Gullfoss, Geysir Strokkur og Thingvellir nasjonalpark. Underveis suser du gjennom vakre, grønne landskap og naturskjønne fotostopp.

rejser til island kør selv ferie
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

Bilferie eller bus - "Når du reiser til Island på egen hånd, anbefaler jeg å leie en bil og kjøre selv. Da kan du ta det i ditt eget tempo og stoppe på stedene du synes er interessante. Men føler du deg usikker på kjøre selv, kan vi enkelt arrangere turer rundt bussen."

rejser til island og new york kombinationsrejse
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombireise
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Kombiner med USA - Island er bokstavelig talt på vei til USA, og ofte stopper du i Reykjavik når du for eksempel reiser til New York. Derfor er det helt nærliggende å kombinere Island og USA. Vi kan planlegge alt - du sier bare hva du drømmer om og vi skreddersyr det til deg.