BESTILL TILBUD
21 95 01 49

Stort Karibiacruise inkludert Florida

En kompromissløs kombireise med bilferie og ei ukes luksuscruise

18 dager fra 14.895,-

Stort Karibiacruise inkludert Florida

18 dager fra 14.895,-

Opplev karibiske paradisøyer på stripe

Hvis dere har lyst på et storslått cruise i Det karibiske hav, har vi laget dette reiseforslaget, der dere i løpet av åtte dager kommer i land på Turks- og Caicosøyene, Puerto Rico, Jomfruøyene og Den dominikanske republikk. Her venter lange bounty-strender og spennende kulturer når dere ikke er om bord på cruiset, som har luksus, gourmet og velvære i fokus. Før cruiset foreslår vi en opplevelsesrik rundreise i fantastiske Florida.

Reiseplanen under er ikke fastlagt, men kan tilpasses etter ønskene deres.

Foreslått reiseplan
DAG 1 - 3: MIAMI

Miami beachTuren begynner med en gang dere lander i Miami, og dere vil umiddelbart merke de behagelige temperaturene som kjennetegner «the Sunshine State», Florida. Her foreslår vi at dere tilbringer de første par dagene til å nyte varmen og se den berømte byen.

Vi anbefaler dere å bo i Miami Beach, som egentlig er sin helt egne by på en tange ut fra fastlandet, men som er summen av Miami for de aller fleste. Det er her dere finner den lange, livlige stranda med høye palmer, fin sand og innbydende bølger som man gjenkjenner fra bildene av Miami.

Men det er også her dere treffer på et pulserende liv av folk som har på seg alt fra rulleskøyter til stiletter. De er romslige i Miami, og det er underholdende å bare gå rundt og kikke på menneskene og de fine pastellhusa som ligger langs hovedgata Ocean Drive ved stranda.

Vi anbefaler dere også å besøke bydelen Little Havana. Her ligger det et lite cubansk samfunn skapt av de mange cubanske tilflytterne som har kommet til byen. Det er morsomt å se de spanske skiltene og cubanerne som ruller sigarer for hånd.

Hvis dere har krefter til det, kan det være en opplevelse å se Miami by night. Det spiller ingen rolle hvilken ukedag det er – det er alltid liv i gatene og det kan anbefales å gå ut og få en drink på en av byens mange glamorøse barer, der neonlysene blir tent så snart det er happy hour.

Heretter foreslår vi at dere kjører på Overseas Highway til Key West (250 km/160 mil – 3,5 timer)

DAG 3 - 5: KEY WEST

Key WestAllerede nå får dere en forsmak på det søte, karibiske liv. Selv om den lange øygruppa Florida Keys hører til USA, minner omgivelsene og livsstilen mer om de karibiske naboenes. Veien hit er i seg selv en eksotisk opplevelse. For å komme til Key West, som er den siste øya i «rekka», skal dere over 42 broer og et hav av øyer – bokstavelig talt. Det er spesielt turen på den 11 kilometer lange Seven Mile Bridge med utsikt til det vakre, blå vannet som omringer den, som kommer til å gi dere en helt uforglemmelig opplevelse.

På øya Key West venter også massevis av spennende opplevelser, og derfor anbefaler vi dere å bli et par dager her. Dere kan reise ut og snorkle blant flotte fisker, svømme med delfiner eller kanskje leie jetski og seile rundt øya med en lokal guide.

Dere kan nesten ikke komme utenom en tur til det sørligste punktet i det kontinentale USA, som er markert med ei stor bøye på moloen. Et bilde ved bøya er et morsomt minne å ta med hjem. Når sola holder på å gå ned kan dere også få noen fantastiske bilder fra havna i byen.

Heretter kan dere utforske byens hovedgate Duval Street, der det er mange butikker, restauranter og barer. Den mest kjente av sistnevnte er Sloppy Joe’s, som var Ernest Hemingways stamsted på 1930-tallet da han bodde på øya. Dere kan også stikke innom forfatterens hus, som i dag er omgjort til et museum.

Herfra kan dere kjøre tilbake på Overseas Highway til Naples (380 km/240 mil – 5 timer)

DAG 5 - 8: NAPLES

Airboat tur i EvergladesPå veien til Naples kjører dere forbi Everglades National Park, der dere kan legge inn et stopp hvis dere vil ha en vill naturopplevelse. Nasjonalparken består av kjempestore sumpområder med et rikt dyreliv med blant annet alligatorer, slanger og andre krypdyr. På en såkalt airboat-tur kan dere seile inn i sumpen og komme helt tett på dyrene. Hvis dere vil, kan dere også ta på en alligator og se en mann bryte med en. Det pleier å være en morsom utflukt for hele familien.

Neste stopp er «Golf Capital of the Wold”, som Naples også blir kalt. Den deilige byen på vestkysten av Florida er ikke bare berømt for de lekre strendene som ligger ut til Mexicogolfen, men også for de rundt 90 golfbanene som ligger her. Her er det store, velholdte baner som passer alle nivåer, så hvis dere kunne tenke dere å spille en runde golf, er dette stedet å gjøre det. Servicen er på topp og Floridas sol gjør bare opplevelsen enda bedre. USATours kan hjelpe dere med å booke avgangstider og de rette banene og utstyret, slik at dere ikke trenger å frakte det med dere.

Hvis dere ikke er så glade i golf, kan dere nyte strendene og den hyggelige byen, med dens blanding av sjarmerende, historiske hus og moderne, sofistikerte hoteller og restauranter.

Fra Naples anbefaler vi dere å kjøre til Fort Lauderdale (170 km/110 mil – 1,5 time)

DAG 8 – 10: FORT LAUDERDALE

Fort LauderdaleSiste stopp før dere skal ut på cruise er Fort Lauderdale, som ligger litt nord for Miami. Her venter en eksklusiv strandby med en blanding av høyhus og lavere bygg rundt de mange kanalene som renner gjennom byen. Det er faktisk så mange kanaler her, at man kaller Fort Lauderdale for «USAs Venezia».

Kanalene er også en attraksjon i seg selv, og dere burde prøve å booke en guida båttur på dem mens dere er her. Da seiler dere forbi «Millionaires’ Row», der man kan se den ene overdådige villaen etter den andre og dyre yachter som glitrer i vannet.

Det er også en hyggelig stemning langs strandpromenaden nede ved vannet, hvor det er populært å gå en tur under palmene. Legg inn et stopp på en av kafeene og få en god is eller ta en dukkert ved den brede sandstranda.

Under en halv time fra byens sentrum ligger det enorme outlet-kjøpesenteret Sawgrass Mills, som har hundrevis av merkevarebutikker med nedsatte varer. De ligger tett i tett i en liten shopping-landsby, og dere kan gå mellom dem på utendørs stier. Her kan dere spare mange penger på de kjente merkene, så hvis dere har lyst å dra på shopping, er det en god idé å ta turen ut hit.

Herfra kjører dere tilbake til Miami hvor cruiset starter (50 km/20 mil – 1 time)

DAG 10: OM BORD PÅ CRUISE

Da har tiden kommet for det store karibiske cruiset. Dere kjører tilbake til Miami fra Fort Lauderdale, der dere leverer bilen og drar ut til havna der de store cruiseskipene ligger. Her sjekker dere inn, leverer bagasjen til personalet og går om bord på det gigantiske flytende hotellet, hvor dere skal tilbringe de neste åtte dagene. Fra nå av trenger dere ikke røre en finger, fordi dere har trådt inn i en verden av service i verdensklasse.

Bruk den første dagen på å finne dere til rette i kahytten, der dere vil få bagasjen deres, og gå på oppdagelse på skipet. Med plass til tusenvis av mennesker og fasiliteter som på et luksushotell, en fornøyelsespark og en sportsklubb i ett, er det nok å se og gjøre her.

Vink farvel til Miami, og si god dag til Det karibiske hav!

DAG 11: AVSLAPNING PÅ SKIPET (CRUISE)

Den andre dagen på cruiset blir tilbrakt ute på det åpne hav. Veien til Turks- og Caicosøyene er nemlig ganske lang, men det er heldigvis nok å ta seg til om bord og dere kommer garantert ikke til å kjede dere.

Dere kan ligge på dekket og nyte den karibiske sola og utsikten til det glitrende blå havet. Med flere avslappende bassengområder for de voksne, og barnebasseng med vannsklier og leker for de små, er det også nok av muligheter til å bli avkjølt på skipet. Hvis dere blir lei av å ligge ved bassengkanten, kan dere bare gå inn, der det er et hav av luksuriøse oppholdsområder, kino, kasino, treningsstudio, spa og alt det man ellers kan forestille seg på et luksuscruise.

DAG 12: TURK- OG CAICOSØYENE (CRUISE)

Turks- og CaicosøyenePå den tredje dagen står dere opp til utsikten av land. Dere er nå framme ved de vakre Turks- og Caicosøyene, som er ei øygruppe under britisk styre. Her går dere i land på hovedøya Grand Turk, der det er massevis å ta seg til. Dere har hele dagen til å gjøre det dere har lyst til på øya. Rederiet arrangerer turer på hver destinasjon, så dem kan dere velge å være med på, eller så kan dere utforske stedene på egen hånd.

I den gamle byen Cockburn Town kan dere gå mellom vidunderlige historiske bygninger og ruiner i kolonial stil. Dere kan bli med ut på hvalsafari rundt øya og dra på andre turer der dere får se de majestetiske knølhvalene, fascinerende djevelrokker og fine havskilpadder. Dere kan også oppleve de mindre havdyra og korallreva på en dykker- eller snorkletur.

DAG 13: PUERTO RICO (CRUISE)

Puerto RicoDen neste øya som venter på dere er Puerto Rico. Dere legger til kai i hovedstaden San Juan, der dere kan gå i land og utforske den historiske byen, noe vi absolutt vil anbefale dere å gjøre. Her møter den gamle spanske kulturen en ny, internasjonal verden i skjønn forening.

Arkitekturen står som den gjorde da spanjolene grunnla og bygde byen, og dere kan se ruinene av flere imponerende fort fra den gang. I den gamle bydelen er de koloniale bygningene fylt med trendy kafeer, restauranter, butikker og gallerier. Her kan dere slentre rundt og se de vakre, gamle husene i brosteinsbelagte gater, kjøpe lokale suvenirer og sitte på en takterrasse og nyte en forfriskning med utsikt over den betagende byen.

DAG 14: JOMFRUØYENE (CRUISE)

JomfruøyenePå den femte dagen av cruiset kommer dere forbi et stykke dansk historie midt i Karibia. Turen har nå kommet til St. Thomas, som er en del av Jomfruøyene. Dere seiler i havn i hovedstaden Charlotte Amalie, som er oppkalt etter en tidligere dansk dronning. Øyene var nemlig en dansk koloni i mer enn to århundrer fram til 1917. Derfor kan dere se danske gatenavn og gå rundt blant ruinene av Fort Christian, som ble styrt av de danske kolonistene.

I dag er byen moderne og full av fristende tilbud i form av butikker, restauranter og kafeer – og så er det ikke toll på varene her, noe som har gjort Charlotte Amalie til et shoppingparadis. Det kan dere jo se nærmere på etter en dag på øyas fantastiske strender eller i byens spennende historie

DAG 15: DEN DOMINIKANSKE REPUBLIKK (CRUISE)

Siste stopp på cruiset er Den dominikanske republikk, som er enda en fantastisk karibisk tropeøy. Her seiler dere inn i den nybygde cruisehavna Amber Cove på nordkysten av øya, hvor dere kan nyte den livlige havnebyen i seg selv eller dra ut på utflukter i det eksotiske landet.

Dere kan dra på en eventyrlig tur til Damajagua-fossene, som består av 27 fosser som renner gjennom en frodig regnskog. Dere kan også bli med på en guida tur der dere følger fossene opp for så å hoppe ned i de forfriskende bassengene. Hvis det ikke trenger å være så vilt, kan dere ligge på øyas berømte strender eller spille golf på en flott bane i tropiske omgivelser.

DAG 16: AVSLAPNING PÅ SKIPET (CRUISE)

Etter fire fantastiske og forskjellige dager i noen av Karibias vakreste og mest spennende land, har det nok en gang blitt tid for å slappe av og nyte skipets mange muligheter. Den sjuende dagen går nemlig med på å seile tilbake til Miami, og dere har derfor hele dagen til å kose dere om bord.

Dere kan for eksempel skjemme dere bort med en massasje på spaet, utfordre familien eller nye venner på fotballbanene på toppen av skipet eller bare nyte utsikten og ei god bok ved bassengkanten. Det kan anbefales å nyte den siste solnedgangen om bord, for den blir ikke bedre enn fra toppen av et cruise i Karibia med en kjølig drink i handa.

DAG 17-18: MIAMI

Miami BeachDere er tilbake på havna i Miami morgenen etter den sjuende og siste natta på Det karibiske hav. For ikke å skulle stresse med å reise direkte ut til flyplassen når dere går i land, anbefaler vi dere å ta en overnatting i byen.

På den måten når dere også å få handla de siste suvenirene med hjem, ta en siste svømmetur under Floridas sol og se det dere ikke nådde å se av Miami tidligere på reisen.

Dagen etter kan dere kjøre til flyplassen og fly hjem fra Miami

Prisoversikt
Sesong
Måneder
Lengde
Pris
Vår mar. – mai 18 dager fra 15.595,- per person
Sommer jun. – aug. 18 dager fra 21.995,- per person
Høst sep. – nov. 18 dager fra 14.895,- per person
Vinter des. – feb. 18 dager fra 16.395,- per person

Alle priser er per person ved 2 voksne og 2 barn (under 12 år) i samme hotellrom.
Rabatt ved barn under 12 år og større grupper.
Ved høytider og helligdager bør man forvente en høyere pris enn fremvist.

Reisens innhold
 • Fly med forpleining og bagasje
 • Mellomklassehoteller i alle byene
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, frie kilometere og skatter
 • Åtte dagers cruise til Karibia, som inkluderer:
  • Innvendig kahytt (mulig å oppgradere)
  • Kost og losji med adgang til en rekke forskjellige restauranter
  • Adgang til treningsstudio, spa, bassenger, fotballbaner, kasino, diskotek, kino, m.m.
  • Romservice døgnet rundt
 • Reiseforsikring
 • Avbestillingsforsikring
 • Resort-avgifter (kan forekomme på enkelte hoteller)
 • Drikkevarer (drinkspakke på cruiset anbefales)
 • Utflukter

Våra reiseforslag

Prisoversikt

Sesong
Måneder
Lengde
Pris
Vår mar. – mai 18 dager fra 15.595,- per person
Sommer jun. – aug. 18 dager fra 21.995,- per person
Høst sep. – nov. 18 dager fra 14.895,- per person
Vinter des. – feb. 18 dager fra 16.395,- per person

Alle priser er per person ved 2 voksne og 2 barn (under 12 år) i samme hotellrom.
Rabatt ved barn under 12 år og større grupper.
Ved høytider og helligdager bør man forvente en høyere pris enn fremvist.

Reisens innhold
 • Fly med forpleining og bagasje
 • Mellomklassehoteller i alle byene
 • Ford Escape eller lign. med alle nødvendige forsikringer, frie kilometere og skatter
 • Åtte dagers cruise til Karibia, som inkluderer:
  • Innvendig kahytt (mulig å oppgradere)
  • Kost og losji med adgang til en rekke forskjellige restauranter
  • Adgang til treningsstudio, spa, bassenger, fotballbaner, kasino, diskotek, kino, m.m.
  • Romservice døgnet rundt
 • Reiseforsikring
 • Avbestillingsforsikring
 • Resort-avgifter (kan forekomme på enkelte hoteller)
 • Drikkevarer (drinkspakke på cruiset anbefales)
 • Utflukter
Bestill et uforpliktende tilbud
PERSONLIGE OPPLYSNINGER
BEMERKNINGER

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.